Followers

Pages

Sunday, February 27, 2011

introducing you....jeng jeng jenggg




Assalamualaikum.
Cewah tajukk bukan main lagi kan kan kann. I tak tahu nak buat tajuk apa. Tu je yang mampu i hasilkan untuk tajuk entri ini. hihi







Seperti yang uols tahu, mini caldina aku dah sampai kan. Sebenarnya, berangan je nak pakai caldina padahal kerja tak sampai pun berapa bulan. haha. Tapi impian tu kena dipenuhi juga sebab takut kempunan kan. Kita cari kereta yang ala-ala caldina aje lah sebab kita pun kena sedar diri kemampuan paras mana je. Kalau betul aku beli caldina sekarang, mungkin setiap hari makanan aku ialah maggie tomyam separuh sahaja + air kosong. hee :p








Car tissue holder dengan semangatnya telah selamat disangkut di situ. Tiba-tiba jadi tak sampai hati nak ambik tisu dari situ. Berusaha lah mencari tisu dalam handbag kalau nak guna tisu semasa tengah memandu. Rasa nak lempang tak? hahaha...








Taraaa! Inilah kereta saya. Nama dia Alza. 
Selamat berkenalan. :)







Tadi, pergi hantar bekal kat adik untuk lunch break dia. Mengada tau dia siap nak kena hantarkan bekal lah bagai macam budak sekolah. Padahal kerja kan tu? Ish3...I kat sekolah time rehat takde pun yang nak hantarkan bekal at least lauk ayam goreng crispy dengan nugget tawww!







Pastu kena paksa posing juga.






Siapa nak gi jalan-jalan pasni meh cepat sms i untuk tempahan percutian ke perkelahan ke apa.
Muat seploh orang ni hehe. :p




* ALZA - Versatile As You ( cewah iklan )



Bye bye.



6 butterflies concerned.:

Liza said...

Owh, gear dia kat atas tu ek? Jakun ni, tak pernah tgk gear kat situ..

Best tak?

Seat blks sekali ok tak?

Ok lah tu, take good care of it. :)

Nabiel said...

wahhh~
pki alza dh yea?hehehe..
pasni bleh bwk rmi2 berjln~lalalala
blkg msti smpit kn?huhuhu

mynewmenadieya said...

waaaahhhhhhhhh
yana,,,,,gler dasat,,,alza 2,,,hehe,,,bekalan utk mse hdpn skali nih,,,,reserve tmpt untuk ank2 nt,,,sng nk bwk g jenjalan,,,hehe~

mUnie UncLe hUsin said...

nak join jugak...
nak~
nak~

NaniE said...

akhirnya, yg ditunggu-tunggu telah pun sampai..kaler putih suci murni lagi tu..

H A N S said...

waaa..cikgu yana dh ader kete..berkat bsabar ngn kakak kete tu ek..yeay3!!

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com