Followers

Pages

Saturday, February 12, 2011

percutian ke bukit tinggi vol 4



Sambungan entri :







Dan sekarang volume 4. :)




Apa lagi yang boleh buat di Bukit Tinggi sana selain jalan-jalan cari makan ambik gambar. Kalau nanti nak buat wedding photoshoot kat sini pun cantik kot. Pastu terus honeymoon situ kalau kau nak save bajet taknak berhoneymoon di luar negara. Uish rugi lah save-save bajet ni. :p





Ok. Tangga ini ialah menuju ke bahagian bawah yang ada kolam-kolam. Pastu ada taman-taman dihiasi landskap-landskap yang sedap mata memandang. Cantik! Siapa yang cintakan alam sekitar juga tumbuh-tumbuhan memang sesuai datang ke sini.





Masa ni dah pukul 1 lebih tapi rasa macam 8 pagi sebab suasana dia sejuk je. Make-up pun tak berani nak cair ok.
Kekekeke :p





Dah sampai kolam!
Swan ke angsa ke apa nama binatang ni eh? hehe. Tapi kiut ohh. :) Aku nak pegang dia tapi dia malu-malu. Dia datang dekat tapi sikit lagi aku nak sentuh dia, cepat-cepat dia terkedek-kedek berenang tempat lain. gggrrrrrr.....






Jinak-jinak merpati eh swan rupanya.






Ya Allah muka aku takleh lagi cuak ke? hahaha.
Boleh pulak swan tu datang dekat pastu macam nak patuk tangan aku. Aku nak pegang aje lah tapi dia nak main patuk-patuk pulak. Huh swan nii...biasa dia tuu! Nasib baik kau kiut tauu. huhu..






Ewahh..Feeling bergambar kat salji. :p





I pun nak tapi tak nampak salji pun. 
*__*






Ok fine semua nak ada salji.







Ok fine lagi.





:)






King & Queen of my heart. <3







Pastu kita naik van membawa penumpang ni menuju next destination. Berebut-rebut nak naik van ni sebab dia guna sistem siapa cepat dia dapat. Sampai kau akan rasa nak marah la kalau tunggu sekian lama last-last orang yang baru je tunggu dapat naik tapi kau tak jugak dapat naik. huhuhu...
Nasib baik datang situ untuk bersuka ria so malas nak marah-marah sangat. Senyummmm aje sambil menunggu selama dua jam........
hahaha...:)



to be continue.......



3 butterflies concerned.:

ardinihumaira said...

bestnye bercuti ;)

faiz said...

macam seronok je..bilela nak pergi sana

NaniE said...

ini sebab pandai posing ke..atau jurukamera yg pandai amik shoot? cantik! betul,la sesuai untuk outdoor photography bagi pengantin..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com