Followers

Pages

Monday, December 20, 2010

baju bundle pun cun apa



Assalamualaikum.
Wanita kalau tak dikaitkan dengan shopping baju memang tak sah. Kadang-kadang duit dah tak berapa nak ada dalam purse pun ada hati nak beli baju baru. Baju berharga RM 5 pun jadi la...kalau ada. Padahal baju dah penuh dalam almari. Kalau tiba masa nak keluar mula lah runsing ish nak pakai baju apa ni? Padahal dalam almari ada baju baru beli tak pernah pakai lagi. Heee.. Kenapa macam tu?

Kerana kami ialah wanita. Boleh? hehehe...



Baju aku pakai tu antara baju bundle yang berjaya menawan hatiku. cewahh


Tu perangai tuan punya belog sebenarnya. Sebok nak melibatkan wanita lain sama kan. hahaha :p
Aku selalu dengar lelaki suka beli baju kat kedai bundle. Dulu aku tak suka sangat pun. Sebab busuk! hehe.
Tapi ada jugak kedai bundle yang ok macam kedai baju yang baru. Jarang kan ada kedai baju bundle untuk perempuan? Kalau ada pun alahai tak semenggah langsung. Sikit pulak tu pilihan yang ada. Yang ada pulak semua macam baju untuk bibik-bibik.
So, dari situ aku mula setkan kepala hotak aku bahawa kedai bundle ialah tak best!

Tetapi, pada suatu hari (lama dah), aku menjumpai sebuah kedai baju bundle untuk perempuan yang sangat banyak pilihan yang ada. Dan kebanyakan dressnya cantik. Memang cantik. Kedai itu terletak di Dataran Senawang. Maka, aku mula menerjah kedai itu untuk membeli baju setiap kali terasa nak beli baju. Tetapi, selepas hari raya haritu, tiba-tiba kedai tu sudah tiada! Aku menjadi frust lalu aku mula merinduinya dari hari ke hari..hahaha over. :p

Kerinduanku terubat apabila menjumpai kedai online baju bundle perempuan. Dan bila dibelek-belek, ada jual jugak baju dress macam yang dijual di kedai kat Dataran Senawang itu. Yeay! :)




Kau tengok tu. NURLIANA A.G tu ialah aku! hahaha.
Betapa terujanya siap terus beli engko. haa
:p




Inilah kedai online yang aku maksudkan tu. Kelik saja banner untuk terus ke page tersebut. Silalah usha kepada uols yang sama taste dengan aku. Pasti uols juga terpikat! :)
Siapa cakap baju bundle tak cun? ha? ha?
eh eh marah pulak tetiba kann. hehe ok bye.



23 butterflies concerned.:

ainatiqa said...

lorh dapat kat awak ke ? haha ,
ain ta sempat pun , dapat jadi waiting list je . uwaaa , hehe !

Akram said...

abih kalo dh slalu beli bundle, baju dlm almari tu nk watpe..hehe

cik.shabah said...

tau takpe.cun peee ;)

M@huJadiBuDakBaek said...

sy jge suke bli bju bundle...

ada mokhtar said...

menarik ni.. terus kelik kat blogshop bundle tu.. nak shopping gak.. hehe

HEROICzero said...

hahaha. shopping je lah org perempuan ni.. dari ke kedai sampai ke online =)

nub said...

btl3. bundle cun apa..bhahahaha

Mrs.Eady said...

cantikkk...:)

WanN said...

penah beli baju bundle rm5 hehe..first2 macam tak caye harga baju tu rm5 ngeh3

NaniE said...

yana, kamu menang giveaway edy..buka blog edy tau!

butterflyana said...

ainatiqa ;

hehe..bile belog tu update je kan, kite terus zass order tau..hikhik :)

butterflyana said...

akram ;

takpe..baju dalam almari kite buat koleksi jer..hehe

butterflyana said...

cik shabah ;

cun peee..kann?hikk

butterflyana said...

mahujadibudakbaek ;

yeah..meh sep sikit!

butterflyana said...

adamokhtar ;

shopping kak..jangan tak shopping..hehe
baju2 kat situ lelawa..:)

butterflyana said...

heroiczero ;

inilah wanita..lumrah alamm.hehe

butterflyana said...

nub ;

kann? :)

butterflyana said...

mrs eady :

hehehe..ape yg cantik? :P

butterflyana said...

wann :

hehehe..walaupun rm 5 tapi ada juga yg cantik kan?
berbaloi-baloii..

butterflyana said...

nanie ;

dah tengok nanie..thanks..
yeay i menang! :)

aidillah HAIMI said...

wow. serius memang lawa2 la baju bundle tuh ^_^. try usha la kejap

butterflyana said...

aidillah haimi ;

ye serius memang lawa!
jangan usha aje,beli lah sekali..hehe

Lee Ann Izzura said...

THANK YOU,baju dia cantik.
=), kalau ada masa singgah2 lah belog sy ye,follow kalau sudi <3.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com