Followers

Pages

Tuesday, December 21, 2010

datin ada beg baru


Assalamualaikum.
Pagi tadi mendapat khabar gembira daripada belog edy. Alhamdulillah rezeki aku dapat beg sulam tu. :)
Sejak dua menjak ni, rezeki mendapat beg melimpah ruah. Mula-mula dapat paper beg dari Kss sebab dia melancong ke Singapore haritu,  lepastu dapat beg coach giveaway dari Arked Luna, then siang tadi beg sulam pulak dari edy. :)  Boleh jimat kos membeli beg dah di situ memandangkan duit gaji tidak dapat bulan ni pun! Ha ni nak marah ni. Penat aku berusaha pergi ke Gemas haritu untuk angkat sumpah segala bagai tu sebab beria pihak sekolah call bagitau surat dah sampai, kena datang sekolah uruskan angkat sumpah kat mahkamah, pastu bulan disember dah boleh dapat gaji. Tapi hampeh. Tak masuk sesen pun dalam akaun. Sabar jela hati.

Takpe. Haku maafkan kau wahai cc sebab mungkin kau banyak kerja nak buat. Urusan gaji cikgu yang baru posting ni bukannya penting pun kann. *sentap ok.




Tengah hari tadi, beg coach dari ARKED LUNA telah sampai.
Teruja! ngeee




Kebetulan aku nak keluar dengan Kss. Muka aku habes seronok la tu dapat beg cantik. hehehe



Memang ngam-ngam aku tengah tunggu Kss sampai, abang poslaju yang sampai dulu. Maka, terus laju-laju transfer barang ke handbag baru. hehehe :p Beg baru ni lebih kurang sama dengan handbag coach lama aku yang light pink tu. Tapi yang free ni nampak lebih berkualiti. Ada 3 tag coach yang nampak mewah gitu. Kalau handbag ni aku beli sekalipun, pasti puas hati. Jemputlah beli handbag kat ARKED LUNA eh uols. :)




Kebetulan memang pakai baju pink..memang feeling datin lah kan haku ketika itu kann. hahaha :p




Lalu datin keluar dan minum di cafe yang mahal-mahal sahaja.
kekeke :p


Ha ni lagi satu rezeki beg. hee
Kss memang suka brand roxy agaknya. Tiba-tiba aku dapat beg dan selipar dari dia. :))) 

"U menang giveaway dari i sebab u ada tulis pasal i kat belog u kan? "

Hamboii dia tuu suka perli-perli..tak suka taw. hee :p



p/s : Thanks ARKED LUNA  untuk beg coach pink yang sangat gorgeous tu! :)



8 butterflies concerned.:

farah shamira said...

pinjam... hehhe.

shera haifa said...

cntik beg =)

jinkamen said...

salam..
dulu pompuan saje suke bawak beg ke mana mana, skrang nih, lelaki pon sama...cume beze beg lelaki, galas kat belakang :)

H A N S said...

cantek giler beg u tu datin! heheh..

butterflyana said...

mira ;

aippp..pinjam takleh,sewa boleh. :p

butterflyana said...

shera haifa ;

thanks..hee

butterflyana said...

jinkamen ;

betol tu.lelaki skrg pun ramai yg ade koleksi beg..kdg2 tu lebih mahal dari beg pompuan..haihhh

butterflyana said...

hans ;

aww beg free semua pun cantikk.hikhik

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com