Followers

Pages

Wednesday, December 1, 2010

ambik mood jiwang apit sikitttttt.eh siapa apit?



Assalamualaikum dan juga salam bulan baru. :)
Jom kita sambut awal bulan disember ini dengan feeling jiwang-jiwang. Eleh uols. Tak payah nak geli sangat lah. Kalau kau seorang yang memang ganas juga kasar tahap dewa sekalipun, pasti ada ketikanya hati kau bertukar jadi pink bunga-bunga jugak kan. ekekeke :p

Siapa yang kaki youtube mesti kenal dengan Apit, betul? Siapa Apit? Aku pon tak tahu tapi suara dia ni macam sedap je. Lirik lagu yang dia nyanyi pun agak touching la kalau kau pandai menghayati cewah. Dari kat u dulu aku ada dengar lagu luahan hati ni siap save dalam playlist lagi tau. hee malu lah mengaku macam tu. :p
Tapi dah habes belajar terus melupakan ingatan terhadap lagu tu. Bila aku search balik kat youtube..eh banyak rupanya lagu mamat tu nyanyi. Semua boleh tahan. Layann. hihi.. Jom kita ambik feel dalam hati ada taman...:)




Budak-budak sekolah suka lah kot kat Apit ni sebab muka kiut miut gitu ala-ala tomok masa zaman sejarah mungkin berulang dulu. Ah peliss lah tomok. Lagi-lagi zaman dia rambut m tu. I tak suka langsung ok! hee :p


 


Cayalah diorang ni!
*thumbs up*



 


Kalau rasa geli sangat dengan jiwang melayu. Ha lagu ni sweet! <3
I likee. :)

"She's so beautiful
And I tell her every day"

"And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile"


Alamak! alamakk! :p



8 butterflies concerned.:

Siti said...

muka dua org yg main gitar tu macam adik-beradik je? eh eh yg duk tengah tu pakai tatu ke?

btw, lagu dia yg first tu mmg best.mula2 dengar kat dalam blog org then jatuh hati.haha. lagi best kalau rambut si apit tu hitam kan?huhu

HEROICzero said...

laaaa mamat ni ke??? hahaha! ade video kt fb.

WanN said...

wah3..dalam hati ade taman gitu ye hehe

butterflyana said...

siti ;

eh yeke?
tak kesah la pakai tatu ke ape sebab kite tak kenal dia pun.hehe

butterflyana said...

heroiczero ;

ha mamat ni la.fofularkah beliau?

butterflyana said...

wann ;

aww..macam kamulah juge.dalam hati penuh bunga!hikhik :)

~fais~ said...

suka sume lagu apit..

Anonymous said...

mamat yg nyanyi tu Islam ke..? siap tayang tatu tu..tetibe ase xminat lak coz dia ade tatu..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com