Followers

Pages

Friday, December 17, 2010

saya!! geng blog pink





Comel kan nama geng ni? hehe tah macam mana terjoin pulak sebab logo geng ni sangat-sangat buat i jatuh cinta. haha
Kalau dah gila pink macam ni lah jadinya. :p

 pic kredit to : PENGASAS GENG BLOG PINK

:)


9 butterflies concerned.:

ecadwinkyasha said...

LOL..saya baru je nak buat entry psl geng blog pink..da ada yg dulu..xpe xpe xpe..yang penting..kita sama2 geng blog pink =)....

piasara said...

hai..teruja akak ngan hampa punya geng2 pink ni..takpa2..tak kisah pon saje2 nk menyibok..oh ya..akak dh folow kamu,cari shoutbox tak jumpa pulak..

.cik yaya. said...

JOM! SEGMEN PECAHKAN AIS PINK!!

.cik yaya. said...

JOM! SEGMEN PECAHKAN AIS PINK!!

✿ CikCimi said...

wee~ comelnye.
:D

butterflyana said...

ecadwinkyasha ;

yeke?LOL
takpe2..buat jelah ramai-ramai baru meriah gituu..hehe
meh sep sikit geng blog pink! :)

butterflyana said...

piasara ;

hehehe saje2 join je kak geng2 ni..:)
memang saya tak letak shoutbox kak..thanks ye sudi follow blog ini.:)

butterflyana said...

cik yaya ;

ye ye cik yaya..hamboi excited sampai post 2 kali?hikhik :p

butterflyana said...

cik cimi ;

logo tu comel kan?hee

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com