Followers

Pages

Monday, December 26, 2011

Selamat Hari Lahir, Abah



Assalamualaikum.

Today is 26 Disember. 
Setiap tahun kalau dah dekat dengan  hari krismas ke hari bencana tsunami (dulu)  ke, mesti perkara yang berada dalam kepala kitorang adik beradik ialah birthday lelaki paling hensem sekali di mata kitorang iaitu our abah. :)


Tahun-tahun lepas, kalau tiba 26 Disember mesti ketika itu kitorang berada di luar kawasan. Bercuti uols. Tapi tahun ni tak kemana-mana pun. Sedih. huhu..
Malam tadi je kitorang sekeluarga pergi bermakan-makan kat Umbai, Melaka. Ramainya lah manusia malam tadi kat Umbai tu. Dengan penuh kesabaran kitorang tunggu meja kosong pastu tunggu makanan sampai pulak. Last-last pulang dengan perut yang padat uols. Semua tamak tau nak makan itu nak makan ini. Tapi berbaloi-baloi. Nanti i buat entri eh.. :)








Si kacak dan si cantik. eh? haha..
Oh lagi satu si comel. Hehe ada Baby (kucing kitorang) di situ. :)







Like father like daughter. Muka aku ada rupa abah tak uols? Ada kan ada kannn....:)








Ni lepas jemput Pami kat LCCT haritu. Terus aje kitorang menuju ke JJ Seremban 2 sana nak cari hadiah untuk abah. Naim tengah ambik gambar so gambar dia ialah tiada. Ampun Naim. huhu..








Taraaaa! Inilah hadiah untuk abah dari kitorang 4 beradik untuk harijadi abah pada tahun ini. Kongsi-kongsi duit supaya dapat beli yang wow terus. Alhamdulillah abah pun suka. :)


Selamat Hari Lahir yang ke 20 tahun, abah yang hensem. Hamboi 20 tahun tau. Baru feeling muda sentiasa. ekekeke... :p Semoga panjang umur, sihat sentiasa, murah rezeki dan gembira selalu.


WE LOVE YOU, ABAH:)





6 butterflies concerned.:

Abg Stalker said...

selamat hari lahir abah yana. :)mke mmg sama.bapak dan ank kn..sweet 20!haha..lg muda,melampau.

ZYASH said...

Happy Birthday to ur dad too..
http://zyash.blogspot.com/2011/12/habis-madu-sepah-dibuang.html

H.J said...

kirim salam kat abah tu..muda lagi abah dia..anak dia..?entah la..haha

✿Dear Yayah✿ said...

selamat hari lahir jugak dekat abah ^^ hhehe.

abah kak yana.

semoga sihat selalu..

GnieSyazni said...

Happy belated birthday to ur dad..hehe terlambat sehari =) anak bapak ni muka betul2 sama =)

aimie amalina said...

weee
selamat hari lahir ke 20 abah yana
awww
mude lag
heheheh :))

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com