Followers

Pages

Tuesday, September 21, 2010

Saya dah pergi treatment free!



Haiii.
Aku baru balik dari memuaskan diri tadi. Puaskan apa tu? ehem.
Haritu kan ada aku cakap aku dapat free treatment kat Cress Wellness kann.
Ha dah dapat pun n dah pergi pun. :)



Kelik gambar untuk explore sendiri apa aku membebel ni ok. :)



Aku dapat pergi treatment tu sebab aku komen status kat page Cres Wellness ( cw ) ni kat facebook.
Kena jadi orang yang awal-awal komen dalam 30 orang macam tu.
Aku orang yang ke 27 kot. hahhaa
Mula-mula tak percaya tapi betul-betul cukup 30 orang yang komen, terus pihak CW ni bagitau nanti dia akan pm untuk next step.
Dan aku pun dapat lah message tu kann...hehe.



Dah reply.
Pastu pagi tadi dalam pukul 10 pagi diorang call.
Tanya dalam week ni hari apa aku free.
Ahh sentiasa free je aku ni kan. hahaha so datang harini jugak lah tak tangguh-tangguh dah. 
Gelojoh benar. :p
Ibunda siap cakap betul ke free kak. Kang dia mintak duit terlopong ko nanti.
hehehehe.
Yelahhh mak kalau dia mintak duit saye bayarrrrr gune duit sendiri. huhu!


So gigih la aku ni kan mendrivekan diri sensorang ke JJ S2 dalam pukul 11.30 pagi sebab appointment tu pukul 12.
Sampai-sampai terus masuk dengan yakin jer. hehehe. :p




Mula-mula dia suruh isi form apa tah.
Tapi simple jer macam nama, kerja apa, ade allergic ke tak n  benda-benda tu lah kan.
Dia tanya aku nak facial treatment ke slimming treatment.
Aku jawab both boleh tak hahaha punyalah tamak Kak Nina kau ni kan. hee :p
Memang satu je kena pilih so aku pilih facial treatment lah sebab muka tak berapa licin kan whitehead pun belambak so rasanya pilih facial lebih baik.



Ha yang kau nampak bintik-bintik tak cantik kat pipi tu lah yang aku harapkan diorang dapat buang. :p


Mula-mula diorang tunjukkan bilik.
Bilik dia superb weh.
Pastu dia suruh tuka baju, kena pakai macam gaun paras dada.
Dan mula lah sesi facial.
Urut muka, kepala n bahu.
Girl yang serve aku tu kecik je orangnya tapi sentuhan dia kuat terasa sampai tulang.
Kuat tapi lembut sampai aku rasa nak tertido. hehehehe. :p
Memang selesa siap ada alunan muzik merdu mengusik jiwa juga bau-bauan dari lilin pewangi yang soft je bau dia terasa macam dilayan sebagai seorang puteri ha over kan description. hee
Macam-macam lah dia sapu kat muka, kejap oil apa tah, kejap skin moisturizer aku pun dah lupa.
Sedap sangat kan sampai melayang-layang, tak ingat dah apa dia bagitau. :p
Sekejap bau pineapple, sekejap lagi bau minyak aroma teraphy tu.

Last-last.....ok miss,done!
Aku terkejut la...ha dah ke?
Hoi nama pun free kau bajet dia buat treatment sampai 5 jam?? hahhaa :p
Maksudnya facial dia takde lah part picit-picit jerawat tu...dush!
Musnah harapan dan impianku. hehe
Selesai sudah.
Memang best la Cress Wellness ni. Servis dia memang terbaik.
Lain kali boleh datang lagi.




THANKS CRES WELLNESS.
JOM CANTIKKAN DIRI DI SINI !
:)



* Gambar kat bahagian dalam tak ambik la sebab i datang sorang kan, nak mintak pekerja dia ambikkan i malu. so curik-curik ambik gambar luar je. Tu pun pura-pura duduk kat bangku area luar tu. :p




4 butterflies concerned.:

NaniE said...

mak aih..gila cepat..hehe..saya pun dapat through sorg blogger ni..

farah shamira said...

baik punya layanan la dorang bagi.
thumbs up! :)

butterflyana said...

nanie,
memang cepat, nanie. saya yang gila.
hehee :p

butterflyana said...

mira,
yeah. Memang thumbs up !

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com