Followers

Pages

Wednesday, December 23, 2009

i kerja anti rasuah



Bila hari dah makin tiba,
mulalah aku rasa ilmu yang aku ada tak cukup banyak untuk aku sampaikan kepada anak murid.
mulalah aku rasa diri aku tak cukup lengkap ciri-ciri sebagai seorang guru.
mulalah aku rasa gelabah tiba-tiba lupa macam mana nak guna set square t square semua tu.
makin gelabah bila eh autocad macam tak pernah tau apa-apa pun?

macam mana nak pastikan bubble ada kat tengah-tengah bila buat amali ukur aras, ukur kompas segala ukur titik pindah ukuran datum pandangan hadapan tu?

ha tapi kalau suruh ajar step digging bola aku reti la..hehehehe
boleh volunteer jadi guru pengiring bola tampar kalau ada kejohanan sukan. :p
juga amali membancuh konkrit ke sebab macam dah pro masa buat psm dulu even tunggang terbalik bacaan kekuatan mampatan konkrit aku apa ada hal. hahaha

walaupun mendapat pujukan dari ayahanda masa hantar ke kuantan nanti boleh pergi cuti-cuti.
fraser hill?
sejuk mana pun fraser hill tu aku rasa tak dapat lawan perasaan dalaman yang sejuk menghadapi hari kejadian. ishh macam parah je aku ni. hee annoying sungguh ko yana!




* aku bakal menyepi dan duduk di luar arena internet untuk tempoh yang lama jadi jangan kata aku sombong tak balas komen okay :)





8 butterflies concerned.:

hisham said...

insya allah ilmu tu sikit2 die dtg dan u leh la mngajar..tk cre

Rashid said...

hmm hmm... tengok gaya bakal jadi pemimpin ni. kan..

paraxixth said...

lu dah sampai kuantan ke syang?

butterflyana said...

hisham : thanks, insyaallah

butterflyana said...

rashid : kan? :)

butterflyana said...

paraxixth : esok pegi..goodbye

faqhrule said...

posting mana?

acap2405(1169) said...

cikgu jangan mengelabah cikgu..
tak bagus untuk populariti woo..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com