Followers

Pages

Sunday, December 20, 2009

sunday blues


Happy Sunday....

Semalam aku berblog-walking. singgah sana singgah sini.
pastu aku berjaya mengesan somebody somebody but you! kekeke
somebody tu pernah kutuk aku bukan main lagi kat tempat lain masa aku di era kejatuhan dulu.
yang aku pelik tu apalah dia nak dah letak aku kat level negatif lima pastu tiba-tiba menonjolkan diri komen di medan aku.
mula-mula aku tak perasan tapi lama-lama eh dia ni ada kat sini pulak?
bukan setakat di blog tapi di facebook juga ada menambah senarai rakan.

aku ingatkan perempuan je yang suka mengumpat buat ketupat nih tapi lelaki pun dua kali lima je.
betul la kata orang,
manusia memang suka tengok bila orang lain jatuh,
masa tu memang kita pun berpesta la ramai-ramai membatu apikan keadaan,
padan muka dia la, kau patut malu la, blog kau baik tutup la..macam-macam lagi.

kepada "encik pahang" yang terasa..
you are not allowed here, terima kasih kerana bersama-sama mengondem aku dulu.
pergi main jauh-jauh ye cari mangsa lain.



gingerbread man

gingerbread man itu maknanya christmas is around the corner!
bukan christmas yang aku nak highlight kan tapi birthday ayahanda ialah sehari selepas christmas day.
sekali lagi bukan birthday ayahanda ialah main highlight tapi.........

HARI MELAPOR DIRI DI SEKOLAH!

wow sudah semakin tiba. :)

tak cukup lagiiiii........



plus....penjauhan dari encik itu. :(
sekian.

* "encik pahang" yang aku maksudkan, kalau kau berani kau comment la entri ini. :)




31 butterflies concerned.:

nazrin zaidi said...

encik pahang muncullah kau.

dasyat mana kau ni.

oh ya,

selamat berguru..err selamat menjadi cikgu.

nah rasakan kedegilan anak murid.

butterflyana said...

nazrin terima kasih.

tak sangka kau juga warga berek tapi kenapa aku tak kenal ish ish

mUnie UncLe hUsin said...

jeng jeng jeng...
ade brani ke encik phg?
hohoho...

butterflyana said...

hehehe
ni kes cikgu tadika tu la yunie, mamat ni macam bagus je komen kutuk2 aku last2 jatuh cinta ambik ko

:p

sayefaez said...

mana encik pahang darul makmur nih?? nak taw gak! komen la cepatan.. takot ek?

sayefaez said...

wahahahaha~ baru tgok blog dier.. cik diklasifikasikan sebagai "blogger tegar"????

nabila said...

slmt mnjadi cikgu kak.
*sy masih simpan impian nk jd cikgu 1 hr nnt =)
ntah dpt ke x..
sronok tgk akak excited nk jd ckgu. jd ckgu HOT taw~

butterflyana said...

naim : blogger tegar? blog mana encik pergi ni

butterflyana said...

nabila : thanks yer adek nanti tahun depan akak konvo nabila kena bagi bunga tau :p

paraxixth said...

aku lah encik pahang..

pehal.kau orang semua tak puas hati dengan gua?

butterflyana said...

paraxixth : seolah-olah kau ialah cina buta kepada encik pahang

bahahahaha

jangan weh

paraxixth said...

sayng jugak kau kat aku..sanggup backup aku

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

siapa encik pahang nana?
hensem tak dia?

zack zukhairi said...

hensem gile...
rasa down plak. hehe

nabila said...

wokeyh kak. nnt sy bg bunga k. insyaALLAH. special posting di blog. btw, klu x keberatan share laa saat2 ssh n sng akak kat U. nak taw gak..

faez said...

hey follow me back yeah..

butterflyana said...

paraxixth : aku bukan backup ko terimalah itu sebagai hadiah perkenalan kita awwww

butterflyana said...

ana : aku pun tak kenal encik pahang tu kenal kat alam maya ni je

kalau hensem sekalipun perangai dia memang tak hensem

butterflyana said...

zack : hensem? encik pahang?

butterflyana said...

nabila : owkeh nanti yer tapi lagi best kalau nabila join team volleyball hehehe

butterflyana said...

faez : ohh nama ko sama macam adik aku

mUnie UncLe hUsin said...

sempat promote volleyball tue.. hehe..

yuyu said...

nak jadi anak murid cikgu bole x?

:)

butterflyana said...

yunie : hehehe sangat sempat

butterflyana said...

yuyu : boleh je kalau sudi jadi murid :)

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

woho...kutuk aku ke weh??

haha..baru je dapat online nie...trima kasih la..

tapi kan...aku kutuk tuan blog nie??

hahaha....jangan dengar sebelah pihak je weh...tgk asal usul kes ni dari mane....masuk blog lidah tu baca punca kes nie...

ape pun...trimas la kat tuan blog...trafik aku naik weh...hahahahaha...

trimas2...

owh...masuk2 la blog aku...

http://www.akubudakpahang.com

owh..kalau kata2 aku masa tu sakitkan hati ko..aku mintak maaf la tuan blog eh...

erm...

sekian.. :D

p/s : lawat2 la .. :D

nazrin zaidi said...

ya saya warga berek yang mulia.

hish..warga berek tak perlu dikenali.

mereka gila misteri.

dimana encik pahang darul makmur.

gentar nampaknya.

butterflyana said...

ha encik yang dinanti

kita sama-sama pernah rasa jadi kalau tak salah tak perlu rasa takut

bagus

sayefaez said...

betul la 2.. encik pahang klasifikasikan cik blogger tegar!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

oit..cik??..aku lelaki la...hahahahaha

faeznaem said...

"cik" yg saye maksudkan ialah kakak ku laaa... huuuu~~

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com