Followers

Pages

Wednesday, May 9, 2012

Jomm Murni Discovery, Subang




Assalamualaikum.


Adik dah lama tak balik rumah. Asik busy je. Hujung minggu ada je aktiviti dia kat universiti dia tu. Lagi-lagi nak final exam kan. Lagi lah susah nak balik. So, macam biasa kalau dia tak balik memang ada je plan kitorang nak ke Subang sana. Kalau macam datang awal sikit, jalan-jalan cuci purse mata kat Sunway Pyramid. Kalau dah terlewat sikit nak ke petang tu, datang untuk makan-makan aje lah. So last two weeks, kitorang terjah adik dekat-dekat nak ke petang. So makan lah kitee. Dah lama sangat tak pergi minum petang dengan adik macam dulu-dulu. Rinduu :(







 Ke Murni Discovery Subang aje. Dekat dengan apartment adik. Dekat juga untuk kitorang nak balik nanti. Kawasan situ pantang jumpa waktu petang tau. Asik lah jalan dia nak jam. Dari apartment adik tu nak keluar ke jalan besar pun mahunya sampai setengah jam ok. Punyalah banyak kereta.








So inilah air yang berjaya diorder. Banyak sangat air pelik untuk diorder. Pelik-pelik semuanya. Tapi lagi pelik sebab dalam banyak-banyak air vogue, aku hanya order air nescafe ais. heee
Ya gelas tengah-tengah yang kurus tu ialah air aku. Konon-konon nak feeling kurus. :p








Air pelik. Air i kiss you lah. Air Pink Panther Special lah. Kemain tau.
Dia sebenarnya air campuran buah je. Tapi kan, air pink panther tu rasa dia macam cekodok pisang ok. Geli betol aku nak minum. :p









Adik yang dirindui. *~*








Makan pula i order spagethi meatball. Pinggan dia besar amat. Spagethi pun banyak. Meatball pun banyak. Tapi meatball dia tak boleh lawan meatball kat secret recipe yang rangup tu. Meatball sini dia masak sekali dengan sos spagethi tu so dia agak lembik-lembik gitu. Tak berapa sedap tapi ok jugak lah. 
Tak larat nak habiskan ok. Siap tapau-tapau.







Yang lain pun sama. Makanan dia punyalah banyak. Patutnya boleh share-share je. Tapi siapa nak share kan? Mestilah semua pun tamak. Last-last menangis ko nak habeskan makanan masing-masing. hahaha..




Sekarang adik tengah final exam. Dan dah mula bercuti hujung minggu ni. Tapi i pulak tak boleh balik sebab ada ladap (latihan dalam perkhidmatan). Okbye.




2 butterflies concerned.:

farah shamira said...

lain kali order air i love u tau. hee. masa aku order dulu, si tukang amik order tu siap suruh sebut nama air tu. xmemasal die kata i love u too. haha.

spageti meatball tu ok, tp yeah, as u said, xleh lawan secret recipe.. hee.

seriously, aku enjoy makan kat sini dulu. memang puas hati!

yana lyana said...

hahaha...memula mmg nak order air i love u tau...tapi maluu..
malu tapi mahu..hahhaha..

last2 air biase2 je..
baru ku kenal erti penyesalan..
ekekeke.. :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com