Followers

Pages

Wednesday, May 23, 2012

Gegurl's day out



Assalamualaikum.

Minggu nak sambut hari guru tu kan i dah bising-bising tak boleh balik Seremban sebab ade ladap kan. So memang awal-awal dah plan nak jalan-jalan cuci purse. Kebetulan ada lagi antara kitorang yang belum cari baju color purple (baju purple memang dah ada tapi yang gojes belum ada..ekekeke). Maka jom ke Melaka  lah kita bersama-sama mencari. :p








Inilah gegurls (gedik betul bunyinya kan?haha). Sumbat semua naik Zaza. Kita pilih yang anak-anak dara je supaya pergerakan jadi lancar. Takde sape nak marah ko nak balik pukul berapa pun.









Housemate :)









Air ada 4 padahal orang ada 5? Ohh..lagi sorang tu order plain water je pastu rasa tak layak nak sertai air-air manis yang lain. *tetiba 



Pastu merayau lah kitorang mencari apa yang patut. Tak cukup jusco, kita terjah pulak tesco kat sebelah tu. :p Masih juga tak jumpa baju purple yang berkenan di hati. Dasar cerewet kan. 








Kalau benda yang dicari tak jumpa, memang jadi serabut kepala kan? So pergi minum petang dulu lah kita. Tetiba kat Kluang pulak kan? hehe..Cawangan aje uols. Teringat zaman belajar kat uthm dulu, Kluang station ni memang best. Roti bakar + kopi dia sedap sangat. Rinduu




Habes minum-minum, mencari pula sampai ke Mydin sana.








Menunggu ahli gegurl ada yang ngetest baju. Sampai terduduk-duduk dalam kedai tu. Punyalah penat seharian berjalan katanya kan. hehe..Nasib baik akhirnya jumpa juga. Bawak ke malam jugak kitorang kat Melaka tu. Mata aku dah rasa pasir-pasir dah. Boleh pulak terlupa bawak bekas contact lense. Merah-merah dah mata sambil drive balik Gemas.(ala-ala menangis gitu kenapa aku yang kena memanduu? hahaha)




Dan hari guru disambut dengan gembira oleh gegurls........... 
(penutup entri yang memang gedik :p)



Bye.



8 butterflies concerned.:

Tok Rimau said...

Selamat hari guru.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh...bestnye, Ladies day out...:D

KiKiHanakO said...

alahai seronottttttnyaa :)

Riena Haiqal said...

eh semua cantik2 tau gegirls ni.. hihihih..
Selamat hari guru.. :)

Zuraida said...

kluang is my hometown.. dulu suka sgt kluang station. lepas timbul isu halal haram tu, ngeri pulak. but now is already halal. meh la mai kluang station original cafe

Mama Gee said...

best betul jalan2 dgn gugurl kann... :)

Kathy Tuah said...

lama dah x pegi melaka..

CheNamNam said...

wahh bestnyer dapat jalan-jalan cuci-cuci beg duit..kalo hakak yang buat cenggini alamatnyer lepas tuh anak-anak kena join hakak makan maggie lah tetiap malam....sedey..:P

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com