Followers

Pages

Monday, May 28, 2012

yeay! sorang lagi kawan kite dah kawen




Assalamualaikum.

Maka hari semalam tertunailah juga hajat aku nak berjumpa si Zira di majlis perkahwinan dia. Ingat lagi siapa Zira? Kawan PLKN yang pernah aku bebelkan dulu. Meh klik ---> SINI. Tapi aku pergi belah Bob kat Sikamat sana. Datang kenduri tu memang semata-mata nak jumpa Zira je. Tu je hajat aku. Memang tak mengharap nak jumpa kawan-kawan lain sebab aku yakin takde pun yang datang. Nurul pun dah datang kenduri belah Zira last week kan. So memang saja datang lewat-lewat sikit supaya semua dah lengang boleh nak gosip-gosip lama sikit. :p


Sampai-sampai sana, kompang pun belum ok. hahaha. Dasar lambat pasukan kompangnye. So aku terjah pengantin terus kat bilik pengantin. :)






Cak! Selamat pengantin baru buat Zira dan Bob.
Serba hijau pengantin kita. Comel sangat Zira. :)
Si pengantin lelaki, Bob tu kawan masa aku duduk berek dulu. So dua-dua pun aku kenal. Mula-mula nak bergambar, Zira kemain tau tak bagi aku duduk tengah-tengah konon pemisah antara diorang. ekekeke..
Alahai Bob tu aku lempang-lempang je Zira, tak payah ko nak jeles sangat eh. hehe..







Bob tu pulak marah aku tulis nama dia Bob. Dia kata dia tak terima hadiah ni sebab aku tulis Bob. Ewah kan. Mengada betul. Bob ke Faizal ke tetap orang yang sama kan. Gedik betul dah besar taknak mengaku nama ko Bob. Padahal masa kecik-kecik nama Bob tu lah yang ko banggakan. kan? :p (ampunn Bob!)


Malam tu, Nurul kemain excited sms aku tanya pasal Zira. Macam mana kenduri lah. Zira borak apa masa jumpa aku lah. Minah tu memang excited terlebih tau. huhu...








Ni gambar Nurul masa dia datang kenduri belah Zira last week. Cantik betul sayang i dua-dua ketul ni. :)








Gambar lama. :')
Semoga ikatan ini kekal ke akhirnya. Love both of you.



10 butterflies concerned.:

waalllaa! said...

selamat pengantin baru!! tolong wish kan ek..hehe..yana bile lagi?

Rara Nasiha said...

sekarang ni musim orang kawin. bila giliran kita entah. hihi :)

Onitsuka_hana said...

tomeynya dia..

Hanis MY said...

selamat pengantin baru jugak! wahh 3 sekawan yang cun melecun!

Sally Yatiey said...

Selamat Pengantin Baru buat kawan Cik Yana lyana ^_^

Riena Haiqal said...

Selamat Pengantin baru buat kedua pengantin.. semoga berkekalan sampai ke akhir hayat dan membawa kebahagiaan sampai ke syurga.. :)

O CIKTEDDY said...

yana plak bile nak kawen?ekeke

Citarasa Rinduan said...

zira dan bob sangat sepadannnnnnnnnnnnnnnnn

sama2 cantik dan hensem.. heheh.. selamat pengantin br buat sahabat kamu ya yana

dan.. bt kamu, nurul dan zira.. moga kekal persahabatan kalian hingga hujung nyawa

dik...
thanks sbb komen blog sis, sis akhir nie dh kelaut mood berblogging..sorry

Anastasyea Aida said...

Selamat pengantin baru .. ^__^

www.anastasyea.com

cindir-rela said...

eh zira ni kawan mrsm saye dulu, mase form 1-3..satu kelas lagi..heheh..keciknye dunia.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com