Followers

Pages

Saturday, May 12, 2012

Tahniah Zaki & Yun!




Assalamualaikum.

Magic sangat minggu ni sebab aku tak balik Seremban. Pagi tadi ada ladap (latihan dalam perkhidmatan). Kalau semata-mata ada ladap tu je memang habes ladap terus cargas je drive balik Seremban. Tapi ada jemputan kahwin kawan masa UTHM dulu. Dapat pulak dua-dua memang classmate. Lagi mendapat bila alamat kendurinye memang dekat sangat dengan sekolah aku. Dekat Felda Pasir Besar sana. Perjalanan dari sekolah dalam 10 minit gitu lah. So, lepas habes ladap dalam pukul 12.30 tengah hari, terus ada latihan persembahan guru untuk sambutan hari guru rabu ni nanti. Habes latihan dalam pukul 1.30 macam tu, terus zass kita ke kenduri Zaki dan Yun.







Sampai-sampai, pengantin tengah bersanding. So kita tulis ucapan dulu kat buku kahwin diorang yang vogue :)








Ewah wah wah. :p








Pastu jumpa pengantins. Ambik-ambik gambar. Masa samapi tu, sempat jumpa dengan encik Bachok bersama isteri. Tapi tak sempat bergambar. huhu...
Sempat bergambar dengan pasangan Yat dan Zaimi aje. Ehemm bila lah agaknya diorang punya turn ye..hehe..


Uols jangan meragui kenapa gambar dengan pengantin jadi begitu 'centre' ye. Kebetulan jumpa anak murid kat kenduri ni, so panggil dia je tolong ambikkan gambar. Ingatkan dia pandai ambik gambar. Rupa-rupanya hasilnya ini. *menangess*



So, SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT ZAKI DAN YUN. SEMOGA BAHAGIA DAN BERCINTALAH KAMU BERDUA SEHINGGA KE SYURGA YE.
(Yun kelihatan cun tadi <---- uols tak payah nak baca sangat eh. :p)


Byes.




2 butterflies concerned.:

luqman zakaria said...

selamat pengantin baru utk dorang..semoga bahgia selalu :P

P U C A T said...

seronok la tgk org kawen kan??

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com