Followers

Pages

Friday, September 30, 2011

tudung bawal sulam di kepala : gorgeous tau?




Assalamualaikum.

Jom kita bercerita pasal tudung! :)
Dalam banyak-banyak tudung, tudung bawal ialah paling aku cintai (wahh over). Walaupun tudung sarung sekarang semakin menjadi kegilaan semua terutama bagi yang bekerja memakai baju kurung, dapat pulak tudung ariani sehelai 70 ringgit tu kan..memang selesa betul. Tapi aku tak terjebak pun pesal tah. :p Kalau cari baju kurung, time nak pilih tudung mesti tudung bawal jugak yang aku cari.



kredit : pakcik google



Pernah nampak tudung bawal sulam atas kepala macam ni? Cantik kan? Ala-ala ada cekak rambut atas tudung gitu. Berkenan sungguh i tau. Masa bulan Ramadhan haritu, aku perasan ada booth karnival budaya ke apa tah kat dalam JJ Seremban 2. Kat sana ada jual tudung ni. Tapi harga dia kemain mahal lagi. Sehelai 95 ringgit uols. Baik beli tudung ariani tau hehehe :p








Beberapa minggu kemudian, ada parcel untuk aku sampai di pejabat sekolah. 
Parcel tu datang dari Perak. Ehemmm :p









Yeay!
Dah ada tiga helai tudung bawal sulam atas kepala. :)








Sulaman kat tudung tu cantik! Dia guna color terang pastu sulaman dia pun tak berapa simple dan tak berapa serabut. Sedang-sedang dan sedap mata memandang gitu.







Ini yang color pink. Comel je sulaman dia. Suka sangat! :)
Kalau cari kat internet, harga jualan pun sama 95 ringgit juga. Agak mahal di situ kan? Tapi kalau uols dah suka sehingga level 8, mesti sanggup kan? hee
Kss minta tolong kawan dia beli kat Kelantan, harga boleh tahan murah juga. So, beli kat sana aje lah ye. Memang berbaloi-baloi. :)
Jom ramai-ramai kita pakai tudung bawal?  <------- (ala-ala kempen marilah bertudung)



Thank you, Kekasih. I love u more :)



8 butterflies concerned.:

-syira- said...

berkenan jugak.sbb time raya cousin syira pakai..tapi tue lar 95..habis duit elaun..hehe..:)

butterflyana said...

hehehe..cantik tau tudung ni..
nnti dah keje beli byk2 tau? :)

WanN said...

nnti nk usha kat pasar borong wakaf che yeh la hehe

Wonderbutik said...

I jual tudung camni murah je, ada yg RM23, ada yg RM34. memang hot-selling la tudung ni. ramai yg suka :)
Wonderbutik Blogshop

Wonderbutik said...

Kita jual murah je tudung ni. ada yg RM24, ada yg RM34. memang hot-selling la. ramai yg suka :)
Wonderbutik Blogshop

MSL With Lurv said...

feel free to browse lain2 tudung bawal sulam ya..;)

http://ayrascarfhouse.blogspot.com

tq! ;)

Anonymous said...

Hi. Saya menjual tudung bawal sulam atas kepala harga RM27 je. RM27 je :)
Kalau berminat add fb saya : nurul_numey@yahoo.com. peace <3

Anonymous said...

pozyczki prywatne wroclaw
pożyczka bez bik
szybkie kredyty - duży problem
nasza strona domowa www
pożyczka bez bik inowrocław
kredyt bez bik
pożyczka bez bik

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com