Followers

Pages

Saturday, October 1, 2011

Hai Oktober!



Assalamualaikum.

Eh dah Oktober dah? Cepatnya masa berlalu. Minggu depan pelajar tingkatan 3 dah nak kena hadap peperiksaan PMR. Berdebarlah!
I berdebar sebab kena jadi pengawas peperiksaan kat sekolah lain. Boleh berdebar sebab tu? hehehe... :p






Siang tadi keluar cari pasal dengan adik. Tiba-tiba Naim bbm tanya kalau free boleh tak jemput dia. Memang free sangat lah kan. Terus lah kitorang menuju ke Uniten sana.








Si kuat makan yang suka mempengaruhi. Belum apa-apa dah ajak pergi minum petang.
+__+







Dan ini Si Cepat Terpengaruh.
Naim kata sila datang lambat sikit. Dia ada event apa tah kat Uniten tu. Dah dua ketul ni memang tak menyempat, terus pecut ke sana tanpa ragu-ragu. Konon nak lepak mana-mana dulu, shopping-shopping apa yang patut ke kat Bangi tu kan. Lalu, kitorang sampai seawal pukul 5.15 petang. Naim kata event dia habes pukul 6.30 petang. Ha mendapatlah kan kena tunggu selama sejam lebih uols. :p









Sejam lebih memang tak mustahil lah kena layan budak ni minum petang kan?








Layankan aje. :p
Lepastu jalan-jalan dalam PKNS Bangi, sempat sambar sepasang baju kurung. Aku sekarang ni macam kena sumpahan baju kurung. Pantang nampak baju kurung murah sikit, mula tergoda dengan nafsu sendiri. Pastu beli, beli, beli. Harap-harap lepasni jumpa dengan baju kurung yang mahal-mahal je supaya aku berfikir lapan kali sebelum membeli. :p



Dalam pukul 6.15 petang, Naim kata dah boleh ambik dia dan 'jom Naim belanja makan?'.
Ohh event yang dia join tu ada elaun rupanya. Lalu diri ini terpengaruh lagi.....








Ke Pizza San Francisco lah kitee.









Kusyuk pilih nak makan apa. :p









Special Lime + Ice Lemon Tea + Ipoh White Coffee









Mushroom Bruschetta yang membuka selera. Sangat berkrim disukai ramai.
 Sedap!








My Ipoh White Coffee yang sedap juga. Tak dapat berada di Ipoh ketika itu, dapat minum air Ipoh pun jadi. (Kss sedang berjimba di Ipoh sekarang...huhuhu)









Naim dengan apa benda tah nama makanan dia tu. hehe.. :p









Adik yang tiba-tiba merepek pergi order lamb chop. Dah lah bau kambing kuat gila.








Boleh tahan banyak pulak tu untuk satu hidangan. Pastu tak habes!
Amboiii








Muka teruja lebih. Aku order spaghetti meatball.









Sedap uolss!








Dan habis. Sekian.










Thanks Naim sebab belanja. :)




Kehadapan Oktober, semoga perjalanan kamu baik-baik sahaja ok. Jangan buat hal banyak sangat. I taknak stress-stress nanti cepat tua. Please ya.



Ok bye.

2 butterflies concerned.:

BOM321 said...


Layari
HIBURAN, INFORMASI & BERITA disini : Blog BOM321
GOSIP, GAMBAR & KISAH ARTIS disini : Blog Gosip321

Salmie Shokordey said...

follow kamoo :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com