Followers

Pages

Friday, October 21, 2011

Ini serius.



Assalamualaikum.

Petang semalam aku dah selamat berada di Seremban selepas berkursus selama tiga hari di Bagan Lalang. Pastu terus sambung cuti Deepavali selama seminggu. Bila dah ada kat rumah sendiri perasaan memang seperti berada di syurga lah kan. Suka sangat cuti lama-lama nih. Kalau boleh memang taknak langsung dah balik Gemas tu. :p


Aku paling nantikan bila tiba hujung minggu sebab boleh berkumpul satu keluarga. :)
Walaupun kadang-kadang adik tak dapat balik ke, Naim pun kadang-kadang tak dapat balik, tapi tetap juga Pami (abang) akan balik. Malam semalam dapat sms dari adik...






Memang dah jadi kebiasaan adik-adik suka hantar sms mintak doakan kalau diorang ada exam ke quiz ke test ke apa ke. So noted lah kan pasal adik. Dia ada interview toefl kat Penang sana. Memang tak balik lah minggu ni. huhu...
Tak lama lepas tu, Naim pulak hantar sms....






Oh begitu pula. Baiklah.
Pastu Pami pun gedik juga nak hantar sms...








Tak boleh blah betul. Sibuk je nak jugak dia tu tau. hahaha..
So keboringan lah aku di rumah menjadi anak tunggal pada hari ini.




Gambar dolu-dolu yang kiutt..hikhik :p




Serius. I rindu semua- semua.





11 butterflies concerned.:

GUNNERS said...

wahhh...bagus adik2 kamuuuu

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

jum join ga nih..

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

diana said...

sesekali rindu rinduan best jugak kan...

mUnie UncLe hUsin said...

muke pami sejibik cam daddy kamu..
=)

Hanis MY said...

Bestnya kumpul ramai2 mmg sedih kalau tk cukup korum huhu

sekamar rindu said...

camping?..best tuu

butterflyana said...

gunners ;

kakak nye bagus takk?
hehehe

butterflyana said...

diana ;

betul!
tapi kalau dah selalu tension jugak..
heee :P

butterflyana said...

yunie ;

yeke?tak perasan pulak..
like daddy like son kot? hehe

butterflyana said...

hanis my ;

betul tu..sebab tu kalau dapat berkumpul semua rasa indahh sangat :)

butterflyana said...

sekamar rindu ;

itu camping budak2 sekolah :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com