Followers

Pages

Friday, October 7, 2011

hadiah konvokesyen...nak beli apa eh?



Assalamualaikum.


Demam konvokesyen datang lagi. Mana-mana universiti pun sibuk je bila tiba bulan Oktober. Teringat aku konvo tahun lepas. Excited kemain tau. Seminggu sebelum konvo dah mula fikir nak pakai baju apa walaupun at last kena pakai jubah konvo kan..hehe. Nak pakai contact lens color apa. Pastu fikir nak beli kasut baru ke tak ke, nak pakai yang tumit berapa inci supaya tak susah nak jalan, siapa nak ambik-ambik gambar, nak bersedia pukul berapa, nak pakai perfume apa supaya wangii sentiasa sebab nanti nak peluk-peluk semua. eh.. :p


Semua nak kasi perfect kan sebab hari konvokesyen ialah hari kemenangan kita berhempas pulas semasa belajar. So mesti nak sambut bersungguh-sungguh..tak gitu?


Di kesempatan ini, inginlah aku mengucapkan tahniah dan selamat berkonvo kepada semua yang bakal dan telah berkonvo. Kepada yang bakal menghadirkan diri untuk melihat ibu atau bapa, kawan, saudara-mara, kekasih hati, kekasih gelap atau sesiapa sahaja berkonvo...takkan nak datang tangan kosong aje kot? hee








Ni kes menyelongkar folder gambar dalam external hard disk lah ni, tiba-tiba ehhh gambar ni kat sini rupanya..lama i cari tak jumpa-jumpa tauu...:p
Hadiah untuk konvokesyen Kss haritu. :)








Masa hari konvokesyen dah bagi jambangan bunga berserta bear. Lepas hari konvokesyen, ternampak gift ni dan terberkenan pulak so kena beli jugak. Kalau tak beli nanti kempunan. :p

Keywords pengunjung yang masuk blog aku bulan ni kebanyakannya nak cari 'hadiah konvo untuk lelaki' lah 'hadiah konvo untuk kekasih' lah. Tak ketinggalan juga 'hadiah konvo yang power'..hehe merepek siapa yang cari tu. heee
Ohh awek-awek tak tahu nak belikan apa untuk pakwe-pakwe eh? Pakwe-pakwe pun begitu?







Hadiah konvokesyen macam ni pun nice juga. Simple dan senang diingati. :)
Pedulik lah nak bagi lelaki tapi ada bear-bear, riben-riben ala ala comel gitu kan, pastu takut lelaki tak suka? Nak pulak lelaki sejati kan, macam geli je dapat hadiah teddy bear semua tu. Jambu betul!
Eh takpee, kalau dah ada kat tangan dia, kira dia suka lah tu. :p



Hadiah konvo yang selalu orang akan bagi ialah jambangan bunga, teddy bear yang pakai topi konvo tu, coklat yang digubah jadi jambangan bunga, kad, pen mahal, selipar mahal (ni aku pernah dapat :p), cenderahati-cenderahati yang ada kaitan dengan konvo banyak dijual di pesta konvo..banyak sangat pilihan nak nak pulak orang semakin kreatif sekarang ni kan..tinggal kau nak pilih dan keluarkan duit aje. hehehe..







Nahhhhhhhh! Untuk tukang search yang merepek tadi.
Bagi aku hadiah konvo yang power ialah ini. Cukup power tak?
Selamat Membeli. :p
Bye.



3 butterflies concerned.:

pinky_liscious said...

hehe..tu bukan power lg kalo bg cincin..da tersangat power...mau pensan2..hehehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

DTira said...

singgah dan follow..nak cr hadiah tok buah ati la..^_^

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com