Followers

Pages

Monday, September 5, 2011

Lukisan Cahaya




Assalamualaikum.
Malam raya yang lepas, semua orang kat rumah nenek sibuk. Ada yang sibuk tengok tv, sibuk kemas dapur, sibuk mandi, sibuk main bunga api, sibuk main mercun, sibuk bakar-bakar ayam dan burung, sibuk makan dan minum hehe. So masa sibuk-sibuk tu, Naim pun sibuk jugak lah suruh sepupu-sepupu yang tengah main bunga api tu buat lukisan cahaya. Kamera akan loading lama dan baru snap gambar so boleh lah kita tulis-tulis ke lukis-lukis ke ikut sukahati guna bunga api. Kalau nak tulis word, kena tulis secara terbalik.
Ha mencabar kan?  mencabar kan?
Jom tengok hasilnya....






Permulaan oleh abang. Buat love senang kacang tu je memang lah jadi. Cer buat FAHMI kita tengok apa jadi.
ngeeeee~


 





MUZ. Sepupu bernama Muzafar. Tapi ape da Z terbalik? ekekeke...:p

 





NORA. Nama panggilan adik memang sebenarnya nora masa kecik-kecik dulu hahaha. Dah besar ni je mula panggil Zira.


 





MIMI. Eleh terpaling senang nak buat. Tutup mata pun jadi. Eh over

 





RUHIL. Adik sepupu nama macam artis. :p


 




ZIR. hahaha ape lah zir? Zira sebenarnya adik nak tulis tu tapi tak sempat buat huruf a sebab bunga api dah mati kot. haha

 






YANA. Walaupun nampak macam yani tapi takpe sila jangan sibuk sebab ni satu-satunya hasil lukisan aku. Tangan tak cukup seni begitula uols. hihihi


 






MERDEKA. Ini paling jadi :)



 





RAYA. Tapi macam tak jadi je? hehe...


 






The Star.

 





I <3 U amboi kemain

 





PMR.
Bagus adik sepupu. Raya-raya jugak, peperiksaan jangan dilupa.



 




Infiniti.


 




Konon-konon kartun gemok tengah melompat. Konon je padahal dah mula merepek..hee


 




Ni memang dah mula merepek.


 





Bertambah merepek lagi. :p

 




Sepupu yang mengetuai aktiviti bunga api dan mercun. Kemain lagi dia berlagak diva mercun tau.
Terkejut terkejut semua dalam rumah dengar bunyi dum dam dum dam mercun diorang main tau. Tapi dah nama pun raya kan tak best lah kalau takde bunyi mercun. Telinga semua orang pun lama-lama menjadi tebal dengar dentuman mercun malam itu. hehe..


 





Dah. Setakat ini sahaja.
Bye uols :)





1 butterflies concerned.:

fathiahRAIHANA said...

kreatif betul , hihi.
cantik kan ^^

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com