Followers

Pages

Friday, August 12, 2011

saya sayang kamu...(tiba-tiba)



Assalamualaikum.




This is Kemba
(p/s : kamu sangat comel pakai baju sekolah :) )


Haritu sibuk-sibuk tak sempat nak wish kat dia. Aku cuma sempat balas sms dia je. Tu pun tak berapa nak menghayati ayat-ayat untuk reply sebab masa dia wish tu aku dah tidur heee. :p Dia hantar muah! pun i tak balas. nasib baik bukan pakwe kalau tak mesti dah merajuk kan. eh...


So di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Happy Belated Birthday kepada gadis bernama Ema kerana berkongsi tarikh hari jadi dengan saya. Semoga beliau sihat selalu, murah rezeki, cepat-cepat jadi guru cemerlang, dan jangan cepat sangat kahwin. hehe ;p
Love u, Kemba :)






I bersahur kek tadi uols sebab tu tiba-tiba nak update pasal hari jadi. :)
p/s : Sila abaikan si Bubu yang suka sangat busy body kat tepi tu.
p/s/s : Kepada kemba : Sorry i ambik gambar u tanpa izin. hee
p/s/s/s : Hai Jumaat yang bahagia :))



Bye uols. Maaf gedik sikit pagi-pagi ni banyak sangat pssss nye. hee
Bye.
:)



2 butterflies concerned.:

fitri asikin said...

nak kek!

e m a r o z a i n i said...

heee.thanks kemba. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com