Followers

Pages

Thursday, August 25, 2011

jom terjah dress yang i menang?




Assalamualaikum.





Yeay!
Hadiah contest Saya Suka Dress telah sampai. Aku bagi alamat sekolah je sebab senang, confirm leh masuk pejabat dan angkut sahaja. Kalau aku bagi alamat rumah kat Seremban sana, takut takde siapa nak tolong terima lepastu menyusahkan aku pula untuk menuntutnya di pejabat pos sekian.


Dah lah sampai lambat tau Rabu petang baru sampai padahal penganjur bagitahu Isnin dia pergi pos. Nampak sangat Gemas ni jauh berada di hujung dunia. :p Dah lah pulak tu tiba-tiba nama aku bertukar menjadi NURUANA. Hey NURLIANA lah diknon! Sebab tu aku suka pakai nametag nama LIYANA. Senang. Takdelah tersasul-sasul anak murid sebut nama aku. Ehh mengarut pulak tetiba cerita pasal ni



Ok jom tengok apa aku menang untuk contest Saya Suka Dress tempoh hari.






Dinner Dress.





BBD (Beautiful Bundle Dress) Dress





T-shirt Dresskami.







Camisole cun yang seksi.



Serta duit raya yang dimasukkan ke dalam akaun aku sebanyak RM50.
Ohh bercakap pasal duit-duit ni kan, aku pergi bank nak tukar duit raya..duit RM1 dan RM5 semua telah habes uols. Takkan nak bagi duit raya untuk adik-adik sepupu RM10 pulak kan? Budak-budak takleh pegang duit besar nanti kena rompak. :p




p/s : I tak berapa gembira sebab dress-dress yang diterima tu color semua suram muram dan tiada corak, kosong sahaja. Tapi takpelah, benda free siapa senang-senang nak kasi kan? Terima kasih ye tuan punya blogshop : BEAUTIFUL BUNDLE DRESS :)




p/s/s : Esok taknak mengajar boleh? :p



3 butterflies concerned.:

ada mokhtar said...

wah bestnye.. jeles neh.. hehe

-syira- said...

bestnya akak..dpt duit raya 50 hinggit lagi tue..:)

Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat hadiah.. siap duit lagi tuh.. masyuk! :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com