Followers

Pages

Saturday, August 6, 2011

hai lappy baru adik



Assalamualaikum.
Cerita minggu lepas tiba-tiba baru nak update harini boleh? :p
Dua hari sebelum puasa ialah hari berkeluar-keluaran bersama keluarga. :)))






Makcik sorang ni nak beli komputer riba sebab dah mula nak buat assignment segala. 

Ko nak notebook ke netbook dik?

Entahla mana adik tau..mana-mana pun boleh.

Nak murah netbook lah macam kakak pakai tu. Nak selesa pakai notebook. Besar sikit.

Alaa perempuan pakai jelah netbook. Buat assignment ngan main internet je bukan nak main game pun.

Dah alang-alang beli..baik beli yang puas hati terus. Kalau netbook kecik saiz dia. 

ha tu lah...bla...bla..bla...


(color font menggambarkan orang yang berbeza..hee)






Kalau ikutkan aku yang kuat berjalan ni, memang haruslah ku ajak tengok-tengok komputer riba di Low Yat sana. :p
Pastu abah pun tiada berapa nak setuju dengan aku. Abah cakap kalau beza harga setakat RM100 baik beli kat depan mata ni je ha. Hamboi depan mata tau. Betapa nak beli kat Seremban tu je. hehe..
Dah begitu katanya kan..kitorang adik beradik pun baiklah baiklah je lah....*pasrah
hehehe...







Last-last ambik notebook. 
Nak tunggu diorang siapkan notebook tu dengan semua free gifts dah makan masa sejam ok. Jadi janganlah ditanya kenapa begitu sakan kitorang bergambar. :p







Ibunda pun layan aje anak-anak dia menggedik depan kamera. :p
Kalau ikutkan aku yang kuat makan ni, memang nak aje aku jom semua kita tunggu kat kedai makan jelahh. Ada juga faedahnya kan. haha :p
Tapi adik puasa pulak. Puasa ganti uols. Ganti puasa last minute memang hobi dia agaknya. Dah semua orang pun tiba-tiba kena puasa juga takleh nak lepak-lepak makan dulu. Kecewa sungguh i yang tengah lapar masa tu. :p







Pesanan buat adik,




1. Lain kali jangan ganti puasa lambat-lambat. Kalau tak sempat kan ke pening kepala nanti?
2. Jaga notebook elok-elok. Gunakan sebaiknya. Jangan nak update belog aje. eh... :p




Dan akhirnya kami sekeluarga menemani adik berbuka puasa di luar.
:)




6 butterflies concerned.:

Nazryn Mishar said...

hehs . bape sen harganye ?

Nabiel said...

alaaa~
gmbo lappnye xde ke yana?heee

zety said...

comelnye adik die....kim salam eh=)

hAniEy IzhAr said...

happynya dapat notebook~ selamat berpuasa yana! =)

mUnie UncLe hUsin said...

anda ditag! tenkiu...

di blog personal..
;)

belog|amiyo said...

mana gmbr lappy nya?

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com