Followers

Pages

Saturday, August 20, 2011

cepat kawen hoii



Assalamualaikum.





Brader hensem sebelah aku tu namanya Zulfahmi. (ehem..dah puji ko hensem..duit raya tahun ni sila bagi ok?)
11 hari selepas hari jadi aku ialah hari jadi dia pula. Semak je nak sama-sama lahir bulan ogos kann. :p
Jadi untuk mengambil kesempatan, aku sebagai adik yang senasib dengannya iaitu dilahirkan di negeri orang (lahir kat pantai timur automatik muka kita jadi manis ohh. haha :p),
ingin mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-26 tahun, abangku. Tua sudah kamu. Jadi tunggu apa lagi? Takkan nak aku kahwin dulu kot? hehehe...
Semoga panjang umur, murah rezeki (ayat biasa untuk wish birthday), berjaya dalam kerjaya, bahagia selalu dan jangan tunggu lama-lama..ehemm :p



Harini dah rancang nak berbuka di Subang sana bersama adik-adik kerana diorang sedang berjuang dengan peperiksaan dan tidak boleh pulang. Sekaligus menyambut harijadi kakak dan abang yang sudah tua ini.
Excited lahh. Lama tak jumpa adik-adik. :')






Ehh? Kasi up gambar konvo je nampak? Poyo lettewww. (bisikan hati korang)
Bukan poyo lah uols. Gambar dengan abang banyak gambar masa konvo je what can i do? (bisikan hati saya)
Ok dah tu je.
Boboiboi Byebyebye. :)



6 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

happy birthday abg pamie...
hahahaha..
abang ke? teeetttt~
pamie jek cukup..
kan yana kan..
hehehe~

IMANSHAH said...

sweet

JIJI YU said...

tu abg engko ek..nape muke tak sama langsong

H.J said...

hepi bday abang..haha.cett.abang jugak

EjAt_mU89 said...

epy bzday
jln cni jap

tasekM said...

comeinya gambar....

:)



.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com