Followers

Pages

Sunday, August 14, 2011

lagi-lagi macaroon



Assalamualaikum.
Di bulan puasa ni every week ialah hari balik ke Seremban. Tiba je Jumaat, hati mesti jadi bahagia. Tiba je Ahad, hati mesti jadi hiba. *over
Ketika aku sampai rumah, abang dah sampai lebih awal. Bila ditanya pada ibunda adik-adik balik ke tak, mereka ialah tidak balik ok. So di hari Jumaat itu, hanya ada abah, emak, abang dan aku sahaja yang berbuka puasa bersama. Tak meriah tau.
*__*



Tiba-tiba di hari esoknya, Naim pulang. Yeay! rumah jadi meriah sikit.
Dia pulang membawa macaroon pula. Bertambah yeay! hehe..
:p







Macaroon, awak jangan comel sangat boleh?








Macam-macam perisa. Blueberry, Strawberry, Cherry, Chocolate, Kiwi, Orange, Mango dan yang lain i tak tahu. :p
Abah siap tanya tu mainan ke apa? hehehe...









Strawberry ialah terbaik. Sedap. Manis dia ala-ala krim yogurt. Yummy!
Bau dia kemain wangi. Macam letak perfume aje tau. Nak makan pun rasa sayang. *over lagi








Naim beli di Bangi sana.
Boleh tempah di belog juga -----> LIL DAISY CUPPYCAKES




P/s kepada owner blog lildaisy cuppycakes : Kalau u perasan yang beli macaroon di booth uols semalam dia beli semua flavour yang ada. :p



Okbye.



4 butterflies concerned.:

Nurazira Abd Ghani said...

sedih macam ni. macaroon hari tu pun saya tak sempat nak merasa.

dah beli macaroon baru. :'(

saya berjauh hati. :'(
sobs sobs.

butterflyana said...

janganlah sedih..

nanti suruh naim beli lagi ok?

Lynn said...

waaaa~~..='( dah lma teringin makan..asyik x dapat jer..wuu~~

ada mokhtar said...

sedapnye... terliur ni.. hehe

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com