Followers

Pages

Thursday, March 17, 2011

thursday in holiday




Assalamualaikum.

Seperti yang dijanjikan, bermulalah journey to the west kita. Mula-mula aku macam malas gila nak pergi menunaikan janji pada Naim sebab penat berkonvo semalam pun tak habes lagi. KANN. Tah bila masa aku pulak yang konvo kannn. hehehe...
Tapi pergi juga akhirnya. Haruslah Naim terharu dapat kakak macam i ni tau. kekeke..:p








Sampai Uniten dalam pukul 12 macam tu. Aku ingat nak terus pergi Presint 2 kat Putrajaya tu nak sebok-sebok tengok apa yang ada kat karnival belon panas tu. Tapi Naim cakap belon panas tak naik masa tengah hari. Dia naik pagi dan petang je. Maka kena stay mana-mana dulu sampai petang.








Ibunda pun tak nak tinggal tau hehe. So memang emak pun ikut juga lah.
Dah ketika itu memang masa untuk lunch jadi masuk The Mines terus. Jalan-jalan pastu makan.
Belagak taknak makan kat food court sebab kena layan diri. Haha.. :p















Pizza hut akhirnya.....







Ehh mesti check-in dulu. hee


"kak...camne ko buat foursquare tu ek? Saya buat tak boleh-boleh pun...."


 
"oooo...kena daftar kat internet dulu.....macam ni....bla...blaa....."



Padahal baru je belajar dari Kss pastu baru je tau cara-cara nak check-in tu. Dengan poyonya nak ajar Naim last-last tak jadi pun haha. :p Bila kat henfon sendiri berjaya buat memang galak la kan. Pastu penuh la facebook dengan semua check-in ajeeee. Jakun gila dengan teknologi haruslah begitu. Biar orang nak kata apa punnnn. :p







Ibunda.




Naim.





I.






U. Adik.







Sama tak sama tak?
Ibunda pun kena paksa senyum macam tu ok! hehehe. :p









Beli-belah pastu weols terus blah. Tak sabar nak tengok belon panas.
Yes. yes. yes.










NO.
Saya tersilap pakai baju. Nak pergi karnival belon panas tapi pakai panas-panas macam ni. Nanti orang kata saya gila tak?
*____*









Jom ke presint 2!! jom-jom... ~~





to be continue......




1 butterflies concerned.:

NaniE said...

wehehe..sporting giler ibunda kasi senyuman begitu..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com