Followers

Pages

Tuesday, March 15, 2011

aku tak biasa




Assalamualaikum.

Sekarang aku ialah berseorangan di rumah. Baby je yang ada tapi tu pun dia tengah tidur sebab malam tadi pergi menggatal dengan kucing makcik belakang rumah sampai ke pagi baru reti nak balik rumah. huhu..
Mak keje, abah keje, abang keje, adik keje...aku je yang takde keje. haha
Naim kat Uniten tengah study week so memang tak la nak harap dia balik teman aku jalan-jalan kan. hmmm



Tak biasa ohh keluar sorang-sorang. Macam takde feeling je nak shopping apa-apa pun. Tapi terpaksa jua ku melangkah cewah..:p


So aktiviti untuk hari ini ialah keluar mencari hadiah untuk harijadi ibunda yang dah lepas dan baju untuk dipakai pada hari esok. Esok aku pergi Putrajaya nak tengok Kss konvo. Baju apa nak pakai eh? hee
Dan lusa pula ialah aktiviti berjimba bersama adik beradik. Adik cuti pada hari tersebut, so kite jenjalan ke tempat Naim lah bagi dia happy-happy sikit maklumlah bulan-bulan orang nak exam ni penyakit stress memang sangat berleluasa kan. Pastu ingat terus nak beli hadiah untuk dua orang sepupu aku yang berkahwin. Kahwin lama sudah cuma kenduri yang baru nak buat sabtu ni. Maka, ke Johor pula lah nampaknya.


Dan ahad balik ke Gemas yang maha tak best ituuuu !






Entri apakah ini Yana?


Pedulikkk. hehe



Bye uols. :)



3 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

wah... very the vogue konvo kat putrajaya..
boleh photoshoot banyak2..
;)

Nabiel said...

wahhh~cuti2 xtau nk bt ape?
meh bwk biel jln2..muehehehe=P

ada mokhtar said...

jelesnye tak dapat pergi tgk mr ehem knvo...

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com