Followers

Pages

Tuesday, March 15, 2011

jom bertukarrrrrr



Ok.
Blog bertukar sudah.
Makin pinky yang penting. hee
Tapi signature butterflyana tu macam dah tak diperlukan lagi sebab background dia putih so kita takyah sign sign lagi pasni.
Pastu button like facebook pun dah dibubarkan sebab i kecik ati uols tak like pun banyak-banyak (haha ni memang reason mintak pelempang :p )
Yang lain kita maintain aje ada kat sini.
Kalau ada semak samun lagi akan dibubarkan juga.


Sedap tak mata korang membaca belog ini sekarang? 



* i memang suka perasan lebih..hehe :p



Babai :))

5 butterflies concerned.:

farah shamira said...

okeh. sedap skit. =) selalu nak load lambat je. penat tunggu belog nk muncul kat skrin.

Nabiel said...

hehehe!~
laju cket dah..
nie msti cuti2 xde nk bt ape~
tkr layout yea yana?=P

ada mokhtar said...

suka yang ni =)

H A N S said...

hai cikgu liyana! waahh..not bad new layout, simple but nice :)

cikgu liyana, sy tag awk..sila2 k :)

Edy Zaidi said...

amboi..pink gitu..huhu

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com