Followers

Pages

Sunday, August 22, 2010

setiap hari jadi kita jadi bahagia.ke?




TERIMA KASIH ADIK! :)


Kelmarin, 20 Ogos 2010 ialah harijadi abang.
Boleh pulak dia mengisytiharkan public holiday pada diri sendiri? hahah
Lalu di pagi itu, kegembiraannya bermula dengan bunyi motor si abang posmen.
Dapat birthday card jauh terbang dari aussie.
Pink lagi so sweet. :)

Bila dah petang sikit,
Datang pulak chinese man mane tah depan rumah.

HALO HALOO ZULFAHMI ADA KA? YOU ZULFAHMI KA?

Hoii kuatnya nak bagi satu taman dengar ke uncle?
Aku kat dapur pun boleh dengar. Ish3.
Uncle tu buat penghantaran bunga dan kek rupanya.
Alolo so sweet lagi. :)
Kalau dah makanan banyak, bila berbuka kek memang makan asal makan jela kan.
Pagi tadi masa aku bangun sahur,
Nak kemas-kemas meja ada pinggan bekas makan kek.
Siapa punya kalau bukan abang.
Haha sahur kek pun jadi lerr. :p

OH HARI JADI MEMANG JADI BAGI SEMUA ORANG.KAN?


tadi belek-belek henfon banyak gambar bersepah-sepah tak masuk folder.
jom buat label baru di sini supaya memoir lama still remains.alahaii

.random pictures.


gambar pertama yang membahagiakan sayaa.
kss curik-curik save masuk henfon dia masa awal percintaan aww. ahh rasa nak terbang. :p
abaikan riak wajah kanak-kanakku ni gambar 3 tahun lepas ok.hehe




9 butterflies concerned.:

MOFASAD said...

abang tu abg betul ke abg syg?

ekeke

butterflyana said...

mofasad,

abg kandung.
abg syg tak panggil abg pun geli jer.

pykaa said...

wahh cOmel larh gmba awk 3 taOn lpas . . cOmel2 !

ZACK ENTRY said...

selamat hari jadi abang!=)





latest entry Resepi Tepung Pelita

farah shamira said...

cumel!

butterflyana said...

pykaa n mira,

aww..malu lah macam ni. :p

butterflyana said...

zack,

abang cakap terima kasih.hehehe

mUnie UncLe hUsin said...

innO-cent btol gambar last tuh..
hik2x..
=)

butterflyana said...

yunie,

hehehe zaman awal sem tu.
malu lah bila tengok balik. :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com