Followers

Pages

Saturday, August 28, 2010

i loikeee




Na..ko tengok tu...



Petang semalam lepas aku balik dari membeli-belah sikit abang aku dah siap tampal sorry note ni kat pintu.
Time takde orang kat rumah la si posmen ni datang tau.
Aku ekcited da memang rasa nak claim time-time tu jugak tapi kat note tu tulis sila tuntut pada keesokan hari hahaha.
BAIKLAH!

Lalu siang tadi aku pun gigih la ke Pejabat Pos Senawang untuk menuntut harta sepencarian itu.hehe


Tadaa! utusan dari kemba rupanya. :p


Sungguh rajin siap buat card lagi. :)


Berserta shawl yang cantek. Lembut sangat-sangat ni confirm kalau aku pakai melekat je kat muka aku macam swimming suit muslimah. hehehe..
Tapi kain dia best. Sejuk je. :)



TERIMA KASIH KEMBA. :)

*  ha shawl tu kena pakai gaya datok ct nohalija macam ni baru ok tak macam swimming suit muslimah. Vogue lagi. :)




1 butterflies concerned.:

farah shamira said...

wah.
dapat adiah dari kemba.
tima ksih kemba.
=)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com