Followers

Pages

Wednesday, August 18, 2010

your day!


Hari ini ialah birthday kawan lama aku.
Atau lebih mudah disebut kawan sekolah rendah aku.
Eh makin tak mudah je? hahah

Nama dia Menega.
Aku dah niat nak post Happy Birthday Mentega kat wall facebook dia.
Tapi belum sempat aku berbuat itu,
Dah ada mangkuk lain yang post dulu.
Huh naluri kita sama? :p
Siap ada kawan-kawan lain yang bahan-bahan dia sebab nama dia mentega.
Nasib baik aku tak post dulu.
Kalau tak mesti minah tu mengamuk sebab aku punca perbahanan dia.
kekeke.

Lalu jari ini menaip Happy Birthday Darling!
Ha begitu manja untuk mengkaver niat asal. :p



6 butterflies concerned.:

saya_arief said...

bufday..?
xde kek ke..
hohoho..
:P

NiZaM Limited said...

hepi besday gak utk mentega..ops..menega..larikk.=p

p/s: exchange link nak? =p

butterflyana said...

arief,

kek memang takde.puase kann. :)

butterflyana said...

nizam,

hehehe..jomm?

farah shamira said...

nana.
aku soh menega baca blog ko karang...
=)))

butterflyana said...

mira,

jangan la yangggg.
kekeke. :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com