Followers

Pages

Tuesday, August 17, 2010

pakai lagi yang ciplak..haa


Orang kata, biar papa asal bergaya.
Tak gitu?
Ha sebab gitu lah tapak kaki aku naik ruam-ruam biji-biji kecik yang gatal tu.


Disebabkan pakai crocs ciplak yang murah tu la.
huhuhu.
Dah la kat tapak kaki area kulit nipis tu....!!!!
Macam mana nak garu?
Bila garu je geli.
Geli mat mat matt.
Dah la dia gatal time tengah jalan-jalan cuci mata kat bazar.
Tak ke macam ape aku jalan sambil nak garu tapak kaki..hadoi
Last-last aku amik port tepi jalan, gesek tapak kaki kat bahu jalan tu.
Ahh lega.
Tapi hasilnya....melecet ok tapak kaki aku.
HUH!


4 butterflies concerned.:

magsob said...

pakai jarang2 je..hehe

farah shamira said...

sila pakai yg ori ye. cik nana. =)

butterflyana said...

magsob,

tu la tu ni pun pakai jarang2 gak tapi dah nak jadi kan.

sob..sob...

butterflyana said...

mira,

ohh saya tiada mampu.huu

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com