Followers

Pages

Wednesday, August 4, 2010

saya tak suka menunggu


Wuuhuuuuu...
Kurang sehari lagi temuduga ituu.
Menjadi neves dan sevess sudah ni..haha
Tadi aku practise bercakap depan cermin tengok macam mana mimik muka aku ketika membebel,
Last-last langsung tak jadi practise tau takk.
Sebok memicit blackhead n whitehead kat muka.
Hampeh btol.hee
Semalam aku dah pergi merisik sekolah tu.
Amboii bukan main besar lagi.
Ingat tak takot ke besar-besar ni...huhuhu.
TAKOT SANGATT TAHU?
Okay dah,
Exam dah makin dekat,
Kena check-check soalan spot sekarang.
Dan cari idea modal apa paling vogue untuk aku pergi menjual diri esok.
Bye.


* masa interview nanti pakai contact lens color grey boleh tak??hehe..



6 butterflies concerned.:

nexx-novel said...

post ini wat teringat time first interview dlu.. benci gak interview.. benci..benci..benci

nyway... gud luc (^_^)

NaniE said...

gudluk yana
saya pon penah g intebiu cikgu GSTT, saja2 nak rasa..hehe..paling penting takmo kondem2 tau..hehe..-

farah shamira said...

gudluck cik nana.
doaku sentiasa mengiringi mu.
=)))
jgn takot2 ok.
relax je.

butterflyana said...

nexx-novel,

bencii kan?tapi rinduu.
*tetiba

butterflyana said...

nanie,

thanks nanie.takde kondem2 la i puji melambung ke langitt je.hehe

butterflyana said...

mira,

thanks darl.
semua dah settle.
ok je.nanti doakan aku posting awal pulak tau?hihi

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com