Followers

Pages

Sunday, July 17, 2011

Baden Baden Bundle lagi




Assalamualaikum.

Semalam takde aktiviti best. Konon nak pergi Floria kat Putrajaya tu tapi mood macam suam-suam kuku je sebab duit macam tak berapa nak ada. hahaha..
Terus terjah Baden Baden Bundle lagi uols.








Dah lama tak beli dress. Duit dalam purse ada RM 20 pun dah boleh dapat 4 helai dress kan. teettt!
hehe..
Tapi kali ini aku dah mampu kawal nafsu. Pilih-pilih dress pun masih dalam kawalan. Rileks je tengok dress sehelai-sehelai sampai lah rasa dah tak larat nak pilih. Tak berpeluh-peluh. Tak berdebar-debar. HAHA OVER!

:p








Selesai beli-beli, jom layan perut pulak. Adik tiba-tiba teringin nak makan sate pulak uols. Gedik tau.
Layankan jela. Ahad nak pergi masuk belajar dah. huhuhu...









Beria tau siap nak makan sate perut pulak. Macam lah dah terus pergi belajar kat luar negara. hehe..










Dia macam cuak jugak sebenarnya nak pergi sambung belajar. Yela selama ni duduk kat rumah bawah ketiak mak ngan abah je kan. Tiba-tiba kena berdikari kau di tengah bandar sana. Aku pulak yang turut sama risaukan dia. haha..
Lepas makan, terus balik rumah. Adik tak siap kemas lagi. Last packing uols.
Dan hari Ahad awal pagi dah nak gerak ke Subang Jaya sana daftar pukul 8.30 pagi.




* Adik dah selamat daftar dah uols. Sekarang ni dia dah kat Taylor's University, Subang dah.



Next entri ok? Bye. :)



4 butterflies concerned.:

NURUL AINI NORAZMAN said...

InsyaAllah,.dia mesti pndai bawak diri tuh,.=)

SyahmiFikri said...

wah! kem salam kat adik yer.. =)

Hanis MY said...

Dedua pun cun dress pun comet I like...

Edy Zaidi said...

nak shopping bundle gak aaa...

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com