Followers

Pages

Saturday, July 30, 2011

macaroon : satisfying your sugar crave




Assalamualaikum.


Apabila berada di samping keluarga, tahap kebahagiaan ialah yang paling tinggi. :)



Kakak! kat sini ada macaroon tau.


Ha yeke? Alaaa nakkk...


Minggu depan adik balik adik belikan la.



YESS!



Ingat lagi tak aku teringin sangat nak makan macaroon mengalahkan ibu mengandung? hehe..:p
Teringin bukan sebab apa uols. Bentuk macaroon tu kan comel gila macam burger kecik warna warni kan. Pastu warna dia pun kebanyakannya ialah warna yang memancar-mancar pekatnya. Sebab tu je pun begitu teringin lidah ini untuk merasa haha.


Adik habes kelas pukul 5.30 petang semalam lepastu terus balik naik komuter. Hari Jumaat petang memang confirm komuter sesak. Macaroon i pun turut sama tersesak uols.








Hancur uols. hehehe...



 





Ada perisa green tea, coklat dan keladi.
Rasa dia kemain manisssss. Macam biskut aiskrim tu. Tahu tak biskut aiskrim tu macam mana? Ala yang kecik-kecik colourful tu. Kalau still tak tahu, pergi google sekarang. hee
Kesimpulannya, yess akhirnya berjaya merasa kemanisan macaroon. Terima kasih adik kerana melayan selera kakak yang mengada-ngada ni. kekeke...:p







Hujung minggu ialah masa untuk berjimba-jimba. :D
Bai.



4 butterflies concerned.:

NaniE said...

memanglah manis, cuba try google resepi dia..baru tau kenapa dia sgt manis..hehe

Cahaya Kehidupan said...

owh yeke rasa cm biskut aiskrim tu...hurm..kalo cam tu ,tak nak ar beli sebb da penah rasa...hehe =P

fathiahRAIHANA said...

bertuahnye ade adek baik . hihi .
nanakk jugakkkkkkk

NurZalwani said...

wahhh!!! buat macarons! dah lame nk try buat...hehe ^^

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com