Followers

Pages

Friday, July 22, 2011

bubu yang gangster



Assalamualaikum.

Harini nak cerita tentang perkembangan si Bubu. :)






Bubu dah besar sikit. Makin gebu. Makin bulat. Makin manja. Makin kuat makan. Makin nakal. Makin kuat mengiau. Makin gedik. Makin suka cari pasal. Semua makin!
:)
Time mandi paling tak boleh blah. Dia akan menjerit sekuat hati macam kena dera. Sabar jela.
Telinga dia masa mula-mula ambik dia haritu macam ada kurap sikit, lepas sapu ubat dah makin ok. :)
Dia akan jadi sangat aktif kalau aku bawak dia balik Seremban. Panjat sana panjat sini. Kalau kat rumah sewa di Gemas sana, monyok je. Takde kawan agaknya. hehe...







Ni pulak ialah si Baby. Dah makin besar ni makin selalu main kat luar. Pastu balik rumah mula lah rupa paras dia dah macam kambing. Pekerjaan apa yang dia buat kat luar tu pun tiada lah ku tahu.
Tiba-tiba ada pulak misai tah mana datang tah.
:p
Kalau Baby jumpa Bubu tak lain tak bukan memang akan bergumpal.
















Muka Baby dah macam kucing tua dah. Tak comel langsung. hahaha..:D
Dua-dua pun buat aku makin menyayangi.
<3




Blog tentang kucing yang berguna untuk cat's lover :


KUCING UTARA 
 
KITTY WORLD

 ALAM KUCING



Jom sayangi kucing!
:)


4 butterflies concerned.:

Hanis MY said...

comel bubu, dah besar dia.. hehe biasalah meow mmg suka men gomol2 hehe, bagusnya, penyayang terhdap meow, nanti dia akan doakan tuan dia tau...

blogtilldrop said...

comeiii!

s.h.i.d.a said...

haha lawak ggile misai baby~~

iMBobo said...

mcm tgh mengawan je :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com