Followers

Pages

Tuesday, December 11, 2012

Beauty Review : Set Supplement Skincare Shaklee (BEST SANGAT!!)



Assalamualaikum.


Dah lama sangat saya cari produk kecantikan untuk kulit. Macam-macam produk dah saya cuba untuk dapatkan kulit yang cantik mulus. Semua produk yang saya cuba agak berkesan tapi tak berkekalan. Sekali tumbuh lagi jerawat, maka parut pun ada dan ambil masa lama nak hilang. Kulit saya tidaklah begitu bermasalah pun cuma parut jerawat lama dan kulit agak kasar buat saya sentiasa nak cuba produk-produk kecantikan yang semakin banyak di pasaran. Sehinggalah saya mencuba produk keluaran Shaklee. :)









Gambar terbaru saya setelah consume set supplement skincare shaklee selama 3 bulan. Saya sendiri dapat merasakan yang kulit saya lebih moist, cerah dan berseri. Dulu kulit saya senang naik jerawat. Dalam sebulan pasti ada seketul jerawat yang akan tumbuh. Tapi sejak consume supplement shaklee, jerawat macam malu-malu je nak tumbuh. hehe...











Pada mulanya saya hanya ambil vitamin e-complex ini sahaja. Tapi selepas sebulan saya konsisten dengan pengambilan vitamin ni, memang ketara saya rasa perubahan pada wajah saya. Parut lama semakin pudar (masih ada dan bakal lesap..aminn..hee..), dan saya rasa macam berseri je wajah saya bila bangun tidur. (Sebab saya ambil vitamin ni sebelum tidur)












Dan terus...saya bertekad untuk ambil full set supplement skincare shaklee ni. Ada vitamin e, vitamin c, dan esp (soy protein isolate powder) yang sangat-sangat sedap! Setakat ni saya telah repeat esp sebanyak 3 botol tau sebab saya bancuh dengan tamaknya, dua kali sehari tetapi dengan sudu besar. (sumpah sedap! hehe)
Vitamin e dan vitamin c belum pernah repeat lagi sejak saya beli bulan september haritu. Jimat bukan? :)
Ni pun vitamin e hampir habis. Tak sabar nak beli yang baru sebab vitamin e shaklee yang terbaru ada grape seed extract.











Alhamdulillah..bersyukur pada Ilahi kerana saya telah jumpa supplement yang terbaik untuk diri saya. Saya percaya kecantikan kulit tak boleh bergantung semata-mata pada krim-krim penjagaan kulit semata-mata. Yang penting kita perlu jaga dari dalaman, semestinya pengambilan supplement! :)



Nak sama-sama cantik?
Jika berminat untuk consume set seperti saya, bolehlah tanya di message facebook saya :


yana lyana


atau


Email saya di  shaklee_lyana@yahoo.com



Pastikan kita sama-sama amalkan supplement yang original! :)




8 butterflies concerned.:

Ila Aqilah said...

yana macam menarik je! hehe nak kulit cantik mulus bersih gak

secret of us said...

hai yana..saya pun ambik vitamin E..jage..tapi perisa grape..^^memang best..huhuhu..kulit pun semakin mulus..

whitecappuccino said...

cun! mesti $$$ juga produk ni kan?

yana lyana said...

ila aqilah ;

meh la beli juga..jgn malu2 tanya tau..saya boleh ajar awak. :)

yana lyana said...

secret of us ;

alhamdulillah..mmg best kan vitamin e shaklee ni.. :)

yana lyana said...

whitecappuccino ;

walaupun $$$..tapi berbaloi-baloi dengan hasilnya tau.. :)

Aida Norliza said...

akak baru je amik vitamin E ni. ESP baru cuba semalam. Tak sabar nk tgk effect 3 bulan lg. hehehe

Tiera Roslen said...

Harga set shaklee ni berapa yer? tgh survey survey ni.. cantik! :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com