Followers

Pages

Friday, December 14, 2012

Badges perkahwinan abang dah siap!



Assalamualaikum.

Hari perkahwinan abang makin dekat. Kurang seminggu je lagi. dup dap dup dap..eh i pulak yang melebih. hehe..Semua persiapan in progress. Mak dengan abah pun tengah serabut tu fikir itu ini. Haritu Maksu ada bagi cadangan buat badges untuk hari perkahwinan abang tu. Search punya search alhamdulillah jumpa juga. Tapi nak beli setakat lima ketul memang harga jadi sedikit mahal. Tapi mahal mana pun..mampu je nak beli. hee









Design yang diorang cadangkan. Hentam aje asalkan color merah. Dah order semua tu diorang mintak masa dalam seminggu untuk siapkan. Tapi tak sampai seminggu pun. Tiba-tiba je abang poslaju dah hantarkan depan pintu rumah. Pantas dan efisyen sungguh.













Taraaa. Cukup lima badges untuk ahli keluarga saya. Abah, emak, adik lelaki dan dua adik perempuan.
 Nak buat untuk nenek, wan, paklong, pakngah, paksu, paktam, sepupu segala pun boleh juga tapi masa dah suntuk pulak. Maybe turn i nanti boleh buat untuk semua. Insyaallah. :)












Mine. :)



Badges comel ini aku order di Button Badge Centre - ABC 114 United :
Facebook :: Blog




Selamat berbadges. eh...
Semoga urusan perkahwinan abang saya berjalan dengan lancar. Sama-sama doakan ya..





4 butterflies concerned.:

Al Kisah said...

nice.. nanti senang orang nak bagi duit kat bapa pengantin..

me shuhada said...

Comel sgt3.

Wan Afzan said...

Skrg mcm2 idea ade.. Mmg memudahkn tetamu pon..

azeanty anuar said...

nanti mase ko kawen aku nk satu.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com