Followers

Pages

Tuesday, December 25, 2012

percutian tiada, ole-ole ada



Assalamualaikum.

Cuti sekolah hampir habis. Aku tak bercuti ke mana pun. Duduk rumah je uruskan majlis perkahwinan abang aku tu. Tapi ada juga insan-insan yang mengingati kerana membelikan ole-ole percutian diorang. Wahh gitu kan. Menumpang kegembiraan orang lain. hee









Start je cuti haritu sampul ni dah ada di rumah. Pemberian kawan sesama blogger, Nanie.
Kemain tau From Jakarta With Love bagai. :p












Nanie bagi brooch cantik ni. Beli masa percutian dia ke Sabah.












Dan juga beg batik ni. Ni baru ole-ole dari Bandung. Femes kan beg ni sekarang. Makin ramai pulak yang pakai beg ni buat isi telekung. Yang jadikan door gift kahwin pun ada. wow kan?
Anyway, thanks a lot, Nanie. Walau kenal di medan maya je tapi dia sangatttt lah baik macam dah jumpa hari-hari. :)













Ala-ala lampu aladin kan padahal termos isi air panas tu. Kemain cantik lagi termos ni. :)
Ni Kss yang bagi masa dia bercuti dengan keluarga dia ke Langkawi.
Sayang nak guna termos ni. Jadi hiasan je pun aci kan? hee...














Tu diaa. Syurga manisan. Dah kata Langkawi kan memang confirm ada coklat. Sebut lah ko nak coklat apa semua di situ. Tinggal larat tak larat je nak makan. hehe..
Thanks Kss. :) 
Lain kali boleh bagi lagi. eh..






Sekian cerita ole-ole saya. Okbye.





4 butterflies concerned.:

luqman zakaria said...

wah..jauh betul!

hnahdy said...

banyaknya ole2. mesti pearl asli

Rara Nasiha said...

kita nampak macam ada coklat daim je? ehh yeke? hiksss. :D

4feet8 said...

TQ yana sudah padam..hihi

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com