Followers

Pages

Friday, February 15, 2013

Jom Cantikkan Kulit Dengan Skincare Set Shaklee !!!



Assalamualaikum.


Hai uols :)
Masih mencari set supplement untuk mencantikkan kulit? Ada yang email saya dan bertanyakan tentang skincare set shaklee. Tetapi apabila saya bagitahu harga supplement ini, mereka terus senyap. Seperti kali pertama saya membeli supplement shaklee ini juga, memang agak berat dan berfikir lapan kali nak beli ke tak sebab harganya yang sedikit mahal tetapi fikir semula set ini ialah untuk penggunaan 4 bulan, maka ia akan jadi sangat berbaloi. Berbaloi dengan hasilnya jika kita konsisten dengan pengambilan vitamin yang disyorkan dan WAJIB MINUM AIR KOSONG SEKURANG-KURANGNYA 3 LITER AIR SEHARI. Haa saya boldkan ayat tu sebab penyataan ni memang sangat penting uols.


Saya pernah terleka tak minum air kosong dan kurang minum air lalu kulit muka saya senang naik jerawat kecil dan whitehead. Tak semestinya kita consume vitamin kecantikan kita tak perlu minum air kosong ye. Dengan air yang kita minum juga akan membantu melarutkan vitamin yang kita ambil dengan baik, dan membuang toksin yang ada dalam tubuh badan kita, maka wajah kita juga akan berseri-seri kerana toksin dah dinyah! Haaa teruja tak nak minum air kosong sekarang? Teruja tak teruja tak? hehe.. :p







Saya setelah beberapa kali repeat pengambilan esp dan vitamin e.
Tipulah kalau saya kata muka tak naik jerawat langsung kan, tapi alhamdulillah kulit wajah saya terasa lebih cerah, lembut dan gebu dari sebelum ini. Alhamdulillah :)






Energizing Soy Protein (ESP)

1) Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
2) Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
3) Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
4) Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru








Vitamin e

1) Vitamin penting untuk kecantikan kulit
2) Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam.
3) Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit
4) Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering
5) Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
6) Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka
7) Awet muda


B complex

1) Dikenali sebagai Beauty Vitamin (“B” for beauty)
2) Memelihara kecantikan kulit dari dalam
3) Bertindak sebagai penenang, bila jiwa tenang, wajah akan sihat dan berseri!





So uols, nasihat saya jangan tunggu untuk kelihatan cantik! Jangan membazir duit dengan membeli produk kecantikan berjenama tetapi hasilnya tak seberapa. Mulalah dengan pengambilan supplement terlebih dahulu supaya kecantikan kita boleh terserlah dari dalaman. InsyaAllah :)
Saya juga pengguna tegar skincare set shaklee ini, jadi saya berani untuk recommended di blog saya ini. Sebarang pertanyaan boleh tanya di message facebook saya





atau


Email saya di  shaklee_lyana@yahoo.com



Till then, terima kasih sudi baca.
Salam sayang :)









2 butterflies concerned.:

Adriea Jeng said...

salam... blogwalking.. cantik blog yana.. ;)

jom join contest kat blog akak =)

http://adriea.blogspot.com/2013/02/contest-create-nama-page-fb.html

Anonymous said...

Salam..blh tak awk share waktu makan vit e n esp..mne lg better..mkn esp sblm bkfast n vit e before tido or mkn vit e n esp dua2 before tido..tq awk

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com