Followers

Pages

Thursday, February 7, 2013

Kesian blog haa. Update lah sikit



Assalamualaikum.

Tuan tanah rindu sangat kat blog dia ni. Banyak sangat cerita dah terlepas update kat sini. Mood nak mengupdate ni sebenarnya datang bila hati kita senang. Kalau hati susah kirim salam lah nak menaip. Apa pun tak jadi.
Hidup kita ni memang ada permainan yang telah Allah aturkan. Tak semua yang kita impikan dan idamkan akan jadi kenyataan. Dugaan Allah pada hambanya sebenarnya terlalu banyak hikmah yang perlu kita tahu. Allah beri ujian sebab dia sayangkan kita. Aku tak kuat untuk dugaan yang dahsyat tapi alhamdulillah Allah tu maha penyayang kan? Kita kena hadapi dengan tenang dan tabah. Terima kasih Allah :')


Mula persekolahan tahun 2013 ni, aku tak cerita apa-apa langsung kat sini kan. Banyak merepek kat twitter aje. Kesian kau blog. hee

So untuk permulaan cerita, nak update cerita manis-manis je. Yang pahit kita sorokkan, biar Allah je yang tahu. :)

Cuti maulidur rasul haritu, kerja aku bukannya nak duduk rumah berselawat ke apa, berjanji dengan gegurls nak melagho ke Melaka. Ish ish ish...
Plan dah lama, nak sambut birthday Kay sambil-sambil shopping shopping sikit.







Geng geng yang setia bersama. Tak lama lagi seketul seketul nak kahwin dah. Dah kahwin nanti hopefully dapat hang out bersama juga. Gambar birthday girl takde pulak sebab dia tukang ambik gambar ni haha. Maaf  Kay :p











Birthday cake yang separuh. Pun boleh kan. :p
Habis makan-makan sampai tak larat, jalan jalan dan sempat sambar handbag sembonia satu. Ada sales pulak kebetulan kan. Lupa daratan lah memasing. Berpeluh peluh pilih handbag. hahaha over
Acara kemuncak ialah beli jubah bersama. Tak boleh blah betul jubah pun nak sama. Pastu pakat pakai bersama sama supaya kelihatan seperti kumpulan nasyid. Hahaha gila mencari publisiti kan. Pedulikk :p











Taraaa!
Cun tak kitorang dengan jubah moden ni? hahaha mati lah mintak puji :p
I punya of course lah color pink kan. Suka lah jubah ni sebab kain dia sedap. Aku yang kemain payah nak pakai jubah ni pun jatuh cinta terus dengan jubah ok! 
Suka! :)










Pasal kelas pulak. Tahun ni aku pegang tingkatan 4 Zamrud. Kurang ajar betul dapat kelas hujung lagi!
Ni notes pertama yang aku dapat dari pelajar kelas aku tu. Uols hadoo? Takdo kan? Okbye.





3 butterflies concerned.:

luqman zakaria said...

wah,,berjubah semuanya,

farah shamira said...

wah. tuan tanah update. terima kasih hilangkan boring I waktu isi tender form. :)

4feet8 said...

aik? sama je pattern jubah tu.. beli siap tempat yg sama ke..?

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com