Followers

Pages

Tuesday, August 28, 2012

Hadiah harijadi dari anak murid :)



Assalamualaikum.


Siapa tak suka dapat hadiah kan? Tak kisah murah ke mahal tapi kalau dah namanya hadiah siap berwrapper cantik-cantik memang terus buat hati jadi pink. :p
Hari jadi aku haritu, takdelah disambut meriah dari anak murid tapi masih juga ada yang mengingati. :')









Dari ketua tingkatan 5 Cantik.












Dia bagi teddy bear ni. Comel! Dah lama tak dapat hadiah teddy bear tau. Terasa kembali ke zaman awal remaja. Stok mengumpul teddy bear aje lah. hee














Ni dari anak murid dari tingkatan 5 Cantik juga. Dia senyap aje orangnya tapi baik. Aku tahu dalam senyap-senyap dia tu, dia memang cukup menghormati cikgu yang ajar dia. :)














Masa dia bagi hadiah ni, dah terlewat beberapa hari. 'cikgu, haritu hari jadi cikgu kan..sorry saya bagi hadiah lambat...'
Alahai..touching kejap tau. Rasa dihargai sangat dengan pelajar yang macam ni. Tersebak kite. :')













And lastly, dari Ester (yang sebok sangat nak i jadi mama angkat dia tuu..refer ---> SINI )
Comel betul dia ni tau. Aku baru masuk kelas nak start mengajar tingkatan 5 Cantik, dia datang semata-mata nak bagi hadiah ni. Berani pulak dia datang blok form 5 padahal dia form 1.
Ester...Ester....














Teddy bear jugak siap ada keychain love lagi. Comel betullah! :)






Semoga anak-anak muridku ini dimurahkan rezeki dan dipermudahkan dalam pembelajaran. Ameen....




3 butterflies concerned.:

IFA Athirah said...

dasatnye hadiah dri muriiid...mcm valentine lak.haha

aimi adilah said...

seronok nye dapat adiah...... nk juga la =)

Yana Libra said...

wah..cikgu popular lah ye :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com