Followers

Pages

Tuesday, November 1, 2011

Penghujung Cintaku



Assalamualaikum.
Suka dengar lagu Penghujung Cintaku tak uols?
Dah lama dengar lagu ni berkumandang di stesen radio tapi tak berapa nak menghayati pulak. Dengar macam angin lalu je. Haritu dengar balik bila Kak Adasyida post kat facebook, tiba-tiba terfeeling lebih. Suka pulak dan asik-asik nak dengar pastu nak touching tak tentu pasal. Over ok! hehehe...
Korang bagaimana? Suka tak? Jom hayati sama-sama tengok kot-kot korang terfeeling lebih over dari aku ke kan mana tau. kekeke :p









Ish suka lah! 




2 butterflies concerned.:

NaniE said...

hah. pastu dgr pulak Jangan Lupa Namaku..pun feeling gak..kihkihkih..

butterflyana said...

jangan lupa namaku?
uishh macam saspen je tajuk lagu tu..kena pegi carik ni..


ekekeke :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com