Followers

Pages

Sunday, January 5, 2014

Hai saya cik Lyana..eh puan pun boley :pAssalamualaikum.

Sebelum tu, aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2014 walaupunn telah ketinggalan :p
Sebenarnya dari sehari ke sehari aku nak update cerita kahwin aku tapi disebabkan gambar banyak tiada dalam simpanan sendiri, so aku tangguhkan dulu entri-entri tu eh.

So dah masuk tahun baru dah pun. Sesi persekolahan pun dah bermula. Banyaknya cerita aku asyik tangguh-tangguh. Tangguh pun korang sudi baca kann :))

Last year aku rasa macam mimpi sangat. Dari awal tahun 2013 yang sangat kecewa tu naik ke ending 2013 yang sangat membahagiakan. Rasa menarik sangat takdir kehidupan aku yang telah Allah aturkan. Kalau fikirkan balik, rasa tak percaya tapi itulah hakikatnya. Aku yang lalui tapi aku sendiri pun macam tak percaya. Gedik kan? haha..Sekarang dah ada life baru :)
Dah menjadi seorang isteri :) Dan mempunyai suami :) Eh dah semua pun nak letak smiley kann hehe.
Doakan jodoh kami berkekalan sehingga ke akhir hayat sampai ke syurga sampai bila-bila. 
Ok sampai sini dulu update kali ini. Inshaallah gambar dah ada nanti aku update betul-betul. Ada juga rasa nak share kisah cinta kami tapi muntah tak korang baca nanti? hehe..Eh tapi kalau baca kisah cinta aku sebelum korang muntah pasti korang menangis dulu kot. Tak semudah yang orang lain nampak dan bayangkan. Kekecewaan mendewasakan kita. Alhamdulillah..Baiklah cikgu perlu tidur sekarang kerana esok ialah sekolah. Jumpa di next entri.
Goodnight !0 butterflies concerned.:

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com