Followers

Pages

Sunday, February 5, 2012

saya frust


Assalamualaikum.

Harini aku attend dua kenduri kahwin.
Dua-dua pun kenal sejak zaman hingusan lagi.
Yang penting salah satunya ialah wedding salah sorang kawan baik aku.
Anis yang manis tuu.
Bajet dekat kenduri ni lah boleh jumpa kesayangan-kesayangan aku.
Boleh peluk-peluk.
Boleh gosip-gosip.
Boleh kepoh-kepoh.
Boleh seboleh-bolehnya lah.
Excited sangat.


So bila tiba harinya.
Aku sms Yanty, dia nak pergi rumah mana dulu kan.
Dia kata nak pergi rumah Anis dulu.
Yang aku pulak kena pergi rumah yang satu lagi dulu sebab sejengkal aje.
Tambah pulak abah kena main kompang.

Tapi aku bajet sempat kot jumpa Yanty kat kenduri satu lagi tu sebab main kompang mesti lama kan.
Excited aku tunggu tau.
Sebab rindu sangat lama tak jumpa.
:(

Dah la kat kenduri satu lagi tu takde geng.
Nak berborak dengan siapa pun tak tahu.
Takkan nak heboh bercerita dengan makcik-makcik pulak kan.
Makcik-makcik tu aku dah tahu sangat apa nak ditanya.
'Nana bila lagi?'
'Kenduri Nana bila pulak?'

Ye makcik ye.
Sabar boleh tak makcik?
Makcik tanya soalan sama lagi saya lempang terus boleh tak?
Ha kan terus emo di sini.

Ok sambung balik.
Tetiba abah dah habes main kompang tau uols.
Aku terus call Yanty tanya dia kat mana.
Dia kata otw tapi baru kat LEKAS tu ha.
Jauh kot.
Aku nak pergi kenduri Anis pulak ni.
Last-last memang tak dapat jumpa Yanty.
Dapat jumpa Anis je.
Tu pun takde feeling nak bergambar-gambar sebab geng tak cukup.
Benci sangat.
:(


Anyway, SELAMAT PENGANTIN BARU, Anis.
Semoga kau dan suami bercinta sampai ke syurga ye.
Cantik sangat kau tadi. Bila time aku nanti doakan aku lebih cantik ye. eh?
:p








RINDU NAK MATI.
:(



3 butterflies concerned.:

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

Eh anis da kawen. Semalam mak ayah kite pg kenduri nani anak pacik tutor tu. Hari yg sama eh. Tahniah kat anis ya.

Turn nana pulak biler lagi?hehe jgn mara eh nana nnt cpt tua :)

yana lyana said...

aah ana..kenduri kawen nani lah yang satu lagi tu..huhu..
kite nanti ana jangan tak datang pulak tau? tak datang siap ehh


:p

farah shamira said...

xbest kan rasanya bila masing2 dah ade kehidupan sendiri.

same goes to me.

serius sedih lepas sorang2 tinggalkan ak kat belakang ni.

ak dtg kenduri anis pun xde sape nk borak. harap ain sorang je la.

doakan kebahagiaan kawan2 kita nana! :D

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com