Followers

Pages

Friday, November 23, 2012

Fisrt Giveaway by Meuzangelo



Assalamualaikum.

Dah lama sangat tak join giveaway. Mana tahu kali ni bertuah pulak dapat menang perfume ke. eh..
Giveaway ini dianjurkan oleh blog Gulai Tempoyak Ikan Patin. Klik banner penganjur di bawah ni untuk tahu semua syarat-syarat am dan syarat-syarat wajib segala ya.







Dan sponsor-sponsor hadiah ialah seperti yang berikut :
























Pemenang akan dipilih secara rawak melalui random.org
Hadiah yang menanti ialah......


Pemenang Pertama Wanita:
The Body Shop Perfume.
(White Musk eau de toilette)

Pemenang Kedua Wanita:
Blouse Wanita.

Pemenang Pertama Lelaki:
Snapback Cap.

Pemenang Kedua Lelaki:
T-Shirt Lelaki.

Pemenang Saguhati Pertama:
1: Topup RM10
2: Topup RM10
3: Topup RM10

Pemenang Saguhati Kedua:
4: Topup RM5
5: Topup RM5
6: Topup RM5




Till then, jom join ramai-ramai. Ada masa lagi ni sebelum tarikh tutupnya 30 November 2012 jam 12 malam. Semoga berjaya! :)






5 butterflies concerned.:

MéuzAngelo™ XXIII said...

thanks join. nnt senarai peserta saya akan update kemudian sbb nk verify sorang2 peserta. gud luck! :)

4feet8 said...

bila nak pakai selendang ala2 banner kat atas tu? hihi

kitatauke said...

ooo..join jugak rupanya...bagus2..:)

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

hananhadila said...

hanan tag beramai ramai ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com