Followers

Pages

Monday, February 15, 2010

oh manisnyaaa



opening picture yang kalau kau rasa meluat sila terus baca yang 
seterusnya jangan tenung wajah ai.




.14 FEBRUARY.

Aku memang tak percaya valentine valentine nih.
Hari kekasih la hari kasih sayang lah bagai.
Tapi banyak plak yang sebok sangat nak jadi pada tarikh ni.
Kawan masa aku belajar kat matrik dulu kahwin la..sungguh sweet ok kau pilih tarikh ni. :)
Kawan blogger aku punya birthday la. Aku memang dah jadi orang pertama yang wish kan weh? hahaha

juga...

kisah cinta antara seorang aku dan seorang dia yang paling menggetar jiwa. (cehh ayat nak curik ayat movie je sila muntah sekarang.)
malas nak story hal-hal rumah tangga ni kat medan terbuka.
cukup kalau aku cakap i fall in love again...
more and more and more lagi.
awww menyampah mak baca nokk bahahahaha.

okay okay cukup adegan geli tu.

Bila aku jejakkan kaki ke rumah semalam,
tekejot aku tengok baby dah besar.
kau bayangkan lah aku ambik dia dari dia kecik takde gigi pun lagi sampai laa ni dah pandai merayau malam-malam memang berjiwa remaja. Nasib baek takde persatuan mat kucing rempit, kalau tak mesti baby dah join dah hahaha.

Juga masa cuti ini ialah masa untuk menempek depan laptop menelaah arena internet sepuasnya.
Rumah sewa kat Kuantan tu memang la takde internet kan nak meminjam member punya broadband macam tak sedap pulak paham-paham sendiri sudah.

Masa ini juga ialah masa untuk relax dari segala keskemaan profesion guru itu.
Juga masa untuk refill kasih sayang yang dah empty sekian lama. Lemah sungguh aku rasa charger-charger aku jauh-jauh belaka. heeeee.



* kawan-kawan, join la GENG BLOGGER. aku baru join macam ada wawasan je benda alah tu. hehehehe.



11 butterflies concerned.:

1tomyam said...

waa..tengah rilek2 n enjoy ya..teruskan berseronok hehe

Nabiel said...

heee~
cm muke spe ek?
hurmm..
xmo la ckp~
kang kmbg lak tuan tanah nye~hehehe:P

Zack said...

welcome tuh geng blogger..=)

::aMaD:: said...

tu dia.nama kucing itu baby.alolo..hihihi.

baru join Geng Blogger ye?welkam2~

Lt. fDanialz said...

good entry..

anyways, welkam to GB eh... ^^

SiTikus said...

Oh manis plak rasa laptop neh..Haha, nanti adela filem or drama gengblogger..

joegrimjow said...

v day yg hanya tinggal hari
bagus la tu

Gengblogger?
lalala~

butterflyana said...

wahh ramainya dari geng blogger.
tq!
mari teruskan connection nih.
heeee~

paraxixth said...

aklshlakhdj;a

paraxixth said...

akjsfakshas

paraxixth said...

hahahhaha......lalala.....sowi. lambat komen. g picnic. lalala
celebrate la katekan.

nway thanks ya

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com