Followers

Pages

Wednesday, September 16, 2009

finally the day has come


Yess hari yang ditunggu tibe juge..Punyelah rase sangat lama sampai mood nak gi class pun hampir tiada. Even gigih jugak gi class pagi tadi tapi otak tah ke mane-mane. Haha. Sorila encik Hubungan Etnik, saye pandang encik kat depan dah macam wajah ayahanda saye kat rumah dah..heeeee.

Kelmarin aku berbuka dengan encik kamalshazni. Last minute wat plan konon nak berbuke kat kedai belakang umah sewa aku ni je tapi bile aku bersemangat nak gi book table petang tu, kedai tu tutup pulak. Lastly, kitorang berbuka kat kedai depan kampus aku tu ha. Heee tak pernah pun berbuke situ dengar cite lambat tapi hentam jela memandangkan waktu tu dah jam 6.30 lebih-lebih dah. Disebabkan berbuke di situ ialah dengan kaedah buffet, maka memang gemok la kami berdua. Haha. Tamak giler semua makanan nak ambik. Tak cukup lauk penuh kat pinggan masih ada hati nak ambik lauk asing. Memang la kitorang kuat makan. Ngheee.

hasil = perut tegang...ehehekk

Hari ni dah nak pulang ke pangkuan family, jadi semalam pun harus berbuka di luar juge. Haha ade kene mengene? Kesesakan di KFC tak menghalang pun. Aku tetap tegar mahu berbuke di situ bersama rumate and cik Hana. Selesai episod itu, habis lah sudah aktiviti berbuka puase selame aku jadi student kat UTHM ni. Next year tah di mane la aku merempat waktu berbuke untuk mengejar career. Huhu...

 
Hana muke penat wat projek. Ciann. 

Kakanda kata mahu datang sebelum malam maksudnye mahu berbuke di Seremban. Alahaii sempat sangat la bukan jauh pun Johor ke Seremban kan. Aku excited nak pulang nih. ish ish. Faster la bro, faster! hehe...orang nak datang jemput tu patut dah rase bersyukur da..ngeh ngehh. Kakanda datang dengan adek kot tapi tak sure lagi coz adek ade koko kat sekolah hari ni. Hoho~


 
Rindu pada gadis ituuu. :( 

Haa kuih raye untuk ibunda and my becoming mama tidak dilupekan. Haha..Aku student yang tiada berduit sangat so ni je yang mampu aku belikan untuk para-para ibu tersebut...:)




Baiklah. Di kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca-pembaca. Aku mohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa dah tersalah silap di mane-mane. Semoga raye kali ni korang berjaya kumpul duit raye dengan banyaknye. hehehe..

Kepada yang pulang ke kampung halaman dengan menaiki bas,berhati-hatilah ye. Perasaan balik kampung tu pasti lebih indah kan? Kepada yang memandu,semoga selamat sampai ke destinasi. Drive hati-hati ye...
Selamat pulang semua...:)


8 butterflies concerned.:

fikri said...

hi yana..
selamat berkenalan.

butterflyana said...

ye..selamat.

sayefaez said...

thehehehe...
anda pakai selendang dlm gmbar kat KFC!! hahaha... klaka..
saye pown nk balek!! tapi apa kn daya.. ade klas pada hari kamis.. trpakse berada di sini.. (=,=")
huaaaa.... nak KFC.. sbb.. da lame x mkn KFC..

butterflyana said...

takpe..nnti kite mkn kfc time raye ek...haha...
bye...sy pulang dulu..lalalaa~

mr and mrs sapic said...

SAYEFAEZ nie naim ke na???hahahaha

butterflyana said...

hahaha..yela dier la tu..
hihi...:p

nabila said...

kak yana..slmt hari raya. nnt post bnyk gmbr2 akak tyme raya. hehhe..

biella

butterflyana said...

hehe...yela adek biella comel...:)
selamat hari raye juge...

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com