Followers

Pages

Sunday, September 13, 2009

maaf



Aku baru balik dari rumah nenda di Pontian..Sungguh terkejut dengan tindakbalas dari entri aku psl kotak katik tu..heee tak tau la nak cakap macam mane. Setelah dihentam hebat oleh penyokong-penyokong encik blog yang aku maksudkan tu,aku jadi blur...hohehohee

Erm begini....disenangkan cerita,aku pun tak mengenali dan tak memahami apa yang difikirkan oleh penyokong itu..Ada yang buat andaian entri aku yang lepas pasal awan tisu ialah berkaitan encik blog..Tapi bukan. Itu ialah tentang masalah career aku di masa akan datang. Cuma masalahnya,aku dilihat menyalahkan encik blog sebab mereka-reka cerita dalam entri aku bertajuk kotak-katik.

Mungkin ketika itu emosi menguasai,aku pun marah tak tentu pasal kan. Juga  membaca di Berita Harian tentang isu itu tetapi encik blog baca di Harian Metro. So,encik blog..saye mintak maaf...
Juga kepada penyokong-penyokong encik blog, saye mintak maaf juge..

Entri yang berkaitan aku delete untuk tidak menyesakkan lagi keadaan.



chat box aku terpaksa dihapuskan kerana perangai segelintir pihak yang menjatuhkan maruah aku di situ. :'(

2 butterflies concerned.:

nenek™ said...

ala..bgi aku hal2 kecik ati dgn blog antara 1 sme len hal remeh ja..aku pn follow gk ngn en. blog tu.. pe yg blaku antara korg xperlu dpnjangkn..nsib ko amek tndkn bijak ngn mmnta maap..bgus la ko ni..pnjang akal

butterflyana said...

tenkiu sebab menyokong...aku pun tak sangka boleh melarat macam ni..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com