Followers

Pages

Monday, March 10, 2014

Majlis Resepsi Lyanafzan di Melaka :) :: part 3



Assalamualaikum.

Haaa kan punya lah lama nak update balik part 3 ni :p
Malam ni gigih jugaklah update part akhir ni kan. Sebenarnya entri ni pun lebih kepada gambar sebabnya aku takde upload album kahwin pun kat facebook tu. Cuma ada lah beberapa keping gambar aku dah upload kat instagram. Nah instagram aku ---> yanalyanna







Majlis bertandang haritu takde khidmat photographer profesional pun. Semua guna amatur je. Tu yang aku combine sana sini kamera jadi banyak macam ni. Sila lah uols bersabar dengan entri ini ye. Dah macam tengok gambar bercaption pulak kan. 










Tudung awning aku tu patah patah dah awning dia. Sabar je lah. Kalau ku tahu jadi begitu, awal awal lagi aku dah pergi beli tudung awning sendiri color purple tau.











Sepanjang waktu makan, alunan caklempong ni sentiasa dimainkan.











Sesi potong kek. Kek ialah sekali dengan catering.



















Sesi suap menyuap.











Kawan kawan kitorang masa sekolah teknik dulu :)











Kawan sekolah teknik juga.









Thanks sudi datang, Arif.











Cik pengapit dengan baby Adam yang menggeramkan.











Muka malas nak layan je Adam tu.











Yeay Adam dah ada Pakngah. Eh :p









Kawan kawan politeknik Afzan.












Thanks uols sudi datang.










Pengantin kipas diri sendiri. Pengapit semua dah lari. hee











Kak Fai yang sangat sangat sangat sangat sangat banyak membantu dan menjayakan kelancaran majlis kami. Thanks a lot, Kak Fai. We love u so much! :)










Motif?










Adik ipar yang dah kenapa?












Anis, cik bakal pengantin. Ambik aura katanya. hehe..











Adik adik geng caklempong pun nak bergambar. Retiss sangat rasanya kakak ko ni dik :p










Terima kasih kerana memeriahkan dan menjayakan majlis kami :)











Tetamu makin sikit. Masa ni ialah masa melayan dan berkenalan dengan saudara mara baru.










Family adik.









Family Along.
Banyak lagi adik beradik yang tak sempat bergambar bersama. Kalau ikutkan ramai lagi adik beradik yang takde ni. Semua sibuk ke sana sini. Tak sempat nak panggil.









Ayahanda.










Sebahagian kecil keluarga.












Ibunda.










Freestyle sangat sampai tertutup muka mak. hehe ampun mak..











Mizi, si adik ipar yang mengapit kami. Eh











Dah petang sikit, bolehlah melepak dengan kawan kawan. Nurul datang kenduri kat Melaka ni. Semangat gila minah tu. Dua dua belah kenduri dia datang. Terharu betul :)









Muka aku dah macam maknyah dah tu.












Ayie dan Kak Ira. Pengantin baru jugak ni. Baru beberapa bulan sebelum.










Cak! hehe..












Selamat Pengantin Baru buat kami walaupunnn dah lama kan. hehe..
Doakan kebahagiaan kami suami isteri, semoga rumahtangga kami diberkati dan dilimpahi rahmatNya. Aminnn...



Nanti menyusul pula entri majlis di Seremban ye. Bye







1 butterflies concerned.:

Siti(zoey) said...

cantik :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com