Followers

Pages

Monday, November 4, 2013

Button Badges #Preparation



Assalamualaikum.

Last year masa Pami kahwin, aku lah paling semangat nak order button badges. Search beriya kat google kat facebook kat blog blog mana ada jual button badges ni. Tapi masa tu aku order sikit je. Untuk keluarga terdekat je.








Adik perempuan pengantin.










Tapi bila di hari kenduri macam tak best pulak bila tengok saudara mara, pakcik makcik sepupu sepapat semua tak pakai badges tu. Kitorang sekeluarga je yang syok sendiri haha.
So aku plan bila aku kahwin nanti aku nak orderkan badges biar semua dapat pakai. Gila semangat Ogos haritu dah pergi tempah :p
Bila tengok gambar ni baru teringat yang aku takde pun buat entri pasal Pami kahwin kan. Takde pun gambar kahwin dia aku tepek sini. Sebab masa tu kan aku di ambang kesedihan melampau. Kesian Pami n Pikah, masa hari bahagia diorang aku bersedih pulak. Takpe nanti nanti aku kasi up cerita kat sini juga ye. Walau dah setahun berlalu, siap dah ada baby Adam dah haha.
Maafkan adikmu...











Dan ini ialah badges family untuk hari perkahwinanku. Kenapa pink jangan ditanya :p














Aku order banyak untuk keluarga pengantin. Tak kuasa nak kira satu satu makcik pengantin, sepupu pengantin, kawan baik pengantin, jiran pengantin. Eh..
So semua pun pakai keluarga pengantin je nanti ye.
InshaAllah cukup tu.











Ini untuk keluarga terdekat. Abah, emak, adik lelaki, abang, kakak ipar, adik perempuan (tetap ada walau adik nun jauh di sana..sob..sob...).
Anak buah pengantin ialah lupa! Boleh pulak masa tu lupa orderkan untuk baby Adam. Maafkan Makngahmu yang gojes tua ini Adam.



Itulah cerita pasal button badges perkahwinan ku :)
Order ialah di :

My Cute Little BouTiquE

Okbye.




2 butterflies concerned.:

zean anuar said...

sila simpan satu untuk saya...

yana lyana said...

surely :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com